Victoria's Secret:

Havnet i koma, anklaget for prostitusjon, offentliggjorde nakenbilder

Skandalene som preget supermodellene. 

VICTORIAS ENGLER?: Yfke Sturm, Karlie Kloss og Gigi Hadid er bare noen av modellene som har gått ned catwalken for Victoria's Secret gjennom åra. Selv om de stråler på motemoloen, er det imidlertid ikke alltid like enkelt privat. Foto: NTB scanpix
VICTORIAS ENGLER?: Yfke Sturm, Karlie Kloss og Gigi Hadid er bare noen av modellene som har gått ned catwalken for Victoria's Secret gjennom åra. Selv om de stråler på motemoloen, er det imidlertid ikke alltid like enkelt privat. Foto: NTB scanpixVis mer

(Dagbladet): Et av årets mest omtalte arrangementer, Victoria' Secret-visningen, nærmer seg med stormskritt.

I slutten av november skal den storslåtte undertøysfesten avholdes i Paris for aller første gang, og navn som Bella Hadid og Adriana Lima er allerede bekreftet til showet.

Selv om modellene jobber hardt og intenst i månedene før showet, som sees av millioner verden over, er de som alle andre normale mennesker. Noen av dem har derimot et par skjeletter i skapet. Her beviset på at Victoria's Secret-stjernene ikke bare er engler.

Sendte penisbilder til svigers

Ikke alle kjærlighetsforhold går like bra. Den pensjonerte «Victoria's Secret»-modellen Heather Payne (42) og ekskjæresten, forretningsmannen Colby Kirmse, sitt forhold endte i retten.

Det var Kirmse som gikk rettens vei, etter at modellkjæresten angivelig skal ha slått ham i ansiktet, ødelagt tingene hans og sendt penisbilder til mora hans, skriver New York Post.

Ifølge rettsdokumentene skal Payne ha fått et raseriutbrudd etter å ha oppdaget at kjæresten sendte nakenbilder til andre kvinner. «Heather Payne slo Colby Kirmse i ansiktet gjentatte ganger, kasta tv-en og fjernkontrollen hans ut av vinduet og slang pc-en hans gjennom rommet», heter det.

Videre skal 42-åringen altså ha videresendt bilder av kjærestens edlere deler til mora hans.

- Mamma likte dårlig å se bilder av min erigerte penis, sa Kirmse til New York Post.

- Russisk prostituert

En av «englene» som fikk mest oppmerksomhet under fjorårets visning var Gigi Hadid.

Robert Verdi, en kjent amerikansk stilekspert som har hatt en rekke TV-programmer, fikk i anledning Victoria's Secret-debuten spørsmål om hva han synes om at stilikoner som Hadid og Kendall Jenner nå jobber på catwalken for noen av verdens mest kjente motehus.

- Rike ungdommer er en trend akkurat nå, men Gigi og Kendall Jenner er ikke supermodeller, sa han.

Han fortsetter så med å trekke en parallell til Linda Evangelista, en av historiens mest berømte fotomodeller, og peker på at de to ikke kan sammenliknes på noen som helst måte

- Man kan ikke nekte for at man snur seg etter Gigi når hun kommer inn i et rom selv om hun ikke er berømt. Ja, hun er pen. Men det er også en russisk prostituert, uttalte Verdi.

Hadid har også fått oppmerksomhet for en viss fotballdrakt hun brukte. Fansen mente at klubben ikke burde sende henne den nyeste drakta, og flere reagerte sterkt i sosiale medier på forslaget.

Havnet i koma

Den nederlanske supermodellen Yfke Sturm (33) ble hardt skadet under en surfeulykke på øya Ischia i Italia i fjor.

33-åringen, som har gått visninger for store motehus som Ralph Lauren, Dior, Chanel, Victoria's Secret og Valentino, kjempet for livet på et sykehus i Napoli, skrev Page Six.

Hun skal ifølge Mail Online ha falt av et motorisert surfebrett, og deretter blitt truffet av et annet brett da hun prøve å svømme i land.

Sturm lå i koma med kraniebrudd, og tilstanden hennes var kritisk, skrev nettstedet. Den tragiske ulykken skjedde bare en måned etter supermodellen fødte sitt første barn, sønnen Alexander.

Hun våknet derimot fra komaet i fjor og har det ifølge Hollywood Take bra nå.

Homorykter med Taylor Swift

I 2014 ble superstjerna Taylor Swift (26) hentet til å opptre på eventet. Også Ariane Grande (24) og Ed Sheraan (23) stod på scenen, men det var Swift som fikk mest oppmerksomhet i etterkant.

Én av grunnene til at Swift fikk mest oppmerksomhet var at det dukket opp et bilde som sirkulerte på sosiale medier, av det en fan mente var Swift og Victoria's Secret-modellen Karlie Kloss - kyssende.

En rekke nettsteder og aviser omtalte også ryktene. Stjerna valgte å kommenterte ryktene selv, på Twitter.

«Som 25-års bursdagsgave fra media, ønsker jeg meg at dere slutter å tro at alle vennene mine dater meg. #tørst», skrev hun.

Saksøkt for millioner

Victoria's Secret-modellen Julie Ordon og millionærektemannen David Mimran ble i 2913 saksøkt av sin tidligere utleier. Til sammen krevde utleieren rundt 2,5 millioner kroner i erstatning fra ekteparet.

Søksmålet var et resultat av at paret angivelig ikke hadde betalt husleie på to måneder, og halvåret før dette ikke betalt alle de om lag 190 000 kronene det kostet å leie Manhattan-leiligheten per måned.

Daily Mail skrev at paret også har ødelagt «utsøkte og verdifulle antikviteter, møbler og utstyr» i leiligheten. De skal også ha gjort «ulovlige endringer» i hjemmet, før de flyttet ut for ett år siden.

«Det ser ut til at skaden var tilsiktet, eller et resultat av grov uaktsomhet», sto det i søksmålet, ifølge avisa.

Utleieren Allerand LLC krevde også erstatning for gjenstander som har forsvunnet fra leiligheten.