HAVNET PÅ LEGEVAKTA: Da Thomas Gullestad skulle skate onsdag gikk det ikke helt som planlagt. Det endte nemlig med brukket fot, noe både han og kona Jenny Skavlan har dokumentert i sosiale medier. Foto: Andreas Fadum
HAVNET PÅ LEGEVAKTA: Da Thomas Gullestad skulle skate onsdag gikk det ikke helt som planlagt. Det endte nemlig med brukket fot, noe både han og kona Jenny Skavlan har dokumentert i sosiale medier. Foto: Andreas FadumVis mer

Thomas «Fingern» Gullestad:

Havnet på legevakta: - Årets gave er skruer i ankelen

Det gikk hardt for seg i skatehallen for Thomas Gullestad.

Onsdag kveld fikk Thomas «Fingern» Gullestads nærmere 100 000 følgere på Instagram se at det ikke gikk helt som planlagt på skaterampen for 38-åringen.

I en bildeserie på sin Instagram-profil viser nemlig skuespilleren hvordan han ble fraktet i ambulanse til legevakten fra Oslo Skatehall. «Fingern» ligger blant annet på en båre med en stor, blå skinne rundt ankelen, og man ser tydelig at foten langt ifra står i riktig vinkel.

- God jul, a! Årets gave er skruer i ankelen. Neste gang går jeg for rollerblades, skriver han til bildene.

Også kona Jenny Skavlan (32) har delt bilder fra hendelsen.

- Dette er mannen som kan dette med timing. Det er også han 38 år gamle nyfrelste skateren som klarer å brekke ankelen to dager før jul. I micro-rampen. Micro! God jul folkens. Hold dere på beina, skriver Skavlan.

På et av 32-åringens bilder ligger ektemannen bak henne i en sykeseng, og på det andre sitter han med gips, krykker og et tappert smil.

I begge kommentarfelt har det de siste timene kommet mange lykkeønskninger og flere av parets følgere ønsker «Den 12. Mann»-stjerna god bedring.

Det har foreløpig ikke lykkes Dagbladet å komme i kontakt med Thomas Gullestad eller Jenny Skavlan.

VENTER BARN NR.2: Vi møtte Thomas «Fingern» Gullestad på TVNorges vårlansering Vis mer

Blir tobarnsforeldre

Det er ingen hemmelighet, som paret også nevner selv, at julen nærmer seg med stormskritt. Fra tidligere har paret datteren Åse (2) og i starten av november kunne de avsløre at de venter sitt andre barn sammen. Med andre ord har de trolig nok å henge fingrene i så tett opp mot julen.

Både paret og dattera venter på familieforøkelsen, og nylig kunne Gullestad avsløre at lille Åse ser fram til å bli storesøster.

- Hun har skjønt at hun skal bli storesøster. Rett etter at vi fortalte det, ville hun gjerne se på «Ra Ra, den bråkete løven» på tv, så ja. Hun var passe interessert, sa han til Dagbladet, og fortsatte:

- Nei da, jeg tror hun gleder seg veldig. Men det å forstå mage og sånt er litt vanskelig akkurat nå, tror jeg.

BLIR TOBARNSFORELDRE: I starten av november aslørte Thomas og Jenny at de venter sitt andre barn sammen. Fra tidligere har de to år gamle Åse. Foto: NTB Scanpix
BLIR TOBARNSFORELDRE: I starten av november aslørte Thomas og Jenny at de venter sitt andre barn sammen. Fra tidligere har de to år gamle Åse. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Folksomt

Paret har ennå ikke avslørt når de har termin, men har sagt at barnet er ventet på vårparten.

Den lille familien på tre, som snart blir fire, bor i en villa på Oslos vestkant. Selv om Gullestad gleder seg til å få «gjengen sin» på plass til våren en gang, tror han at det tidvis kan bli litt folksomt.

- Jeg vet ikke helt hvordan det er å bli tobarnsfar. Jeg tror det blir dobbelt så masete og dobbelt så hyggelig. Jeg liker tanken på å være en gjeng, og nå blir vi fire stykker hjemme til enhver tid. Det blir helt sykt. Jeg er glad i å være alene i ny og ne, så det blir satt på prøve, fortalte han.

38-åringen kan også fortelle at de har funnet ut hvilket kjønn det kommende barnet har, men at de har bestemt seg for å ikke avsløre det riktig ennå.

- Vi har ikke blitt helt enige om hvordan vi skal si det, så vi legger den død, forklarte han.