Linni Meister:

Havnet på legevakta

- Har aldri hatt så intense smerter før, sier TV-profilen.

SYKDOM: Linni Meister har hatt høy feber i flere dager. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
SYKDOM: Linni Meister har hatt høy feber i flere dager. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I løpet av de siste dagene har TV-profil Linni Meister (37) delt flere oppdateringen i sosiale medier om at hun har feber.

«Formen er litt bedre, men halsen er veldig sår og vond. Svettet gjennom senga i natt med 39 i feber», skriver hun på Instagrams historiefunksjon lørdag og legger til:

«Satser på at jeg blir bedre i morgen.»

Meister legger til at hun tror at hun ble smittet av kjæresten Morten Rognstad (45) som var syk forrige uke.

Natt til søndag deler 37-åringen derimot en ny oppdatering om sykdomsforløpet på Snapchat. Her avslører hun at hun havnet på legevakten.

Linni Meister fikk kneet ut av ledd og måtte tilkalle ambulansen. Video: privat Vis mer

- I store smerter

«Oj, ble vist legevakta. Heftige kramper, smerter i halsen, 39 i feber.», skriver hun.

Overfor Dagbladet forteller Meister at hun hadde «så store smerter og kramper på halsen» at hun var nødt til å dra til legevakta i natt.

- Jeg hadde CRP på 95, og det er vanlig å ha under 5, så ingen tvil om at jeg er i store smerter, ifølge legen, men det ordner seg, forklarer hun.

Foto: Skjermdump Snapchat
Foto: Skjermdump Snapchat Vis mer

Til sammenlikning er normal CRP-verdi på under 10, ifølge Lommelegen. CRP er en blodprøve som tas ved mistanke om betennelse eller infeksjon.

- Jeg har aldri hatt så intense smerter før, så jeg vil heller få kneet ut av ledd igjen enn å opplevde de krampesmertene på halsen, som føles ut som tortur.

Linni Meister deltok på «Sistemann ut», og den ene oppgaven gikk hardt for seg - noe som resulterte i en aldri så liten puppeglipp. Video: Se og Hør Reality Awards/Jenny Emilie Aas Vis mer

Videre sier 37-åringen at feberen ikke vil gå ordentlig ned - selv ikke med smertestillende.

- Jeg biter i det og satser på at jeg snart blir frisk. Vil jo ikke ødelegge ferien til Tyrkia med Morten, barna til Morten og sønnen min som vi skal på om noen uker, så fokuset framover blir å prioritere helsen.

Til tross for at Meister ønsker å gjøre alt riktig for å bli fort frisk, forteller hun at hun «har en tendens til å ikke klare å sitte stille mens hun er syk».

- Jeg får legge bort jobb og hvile ordentlig ut, samt la kjæresten min pleie meg. Jeg hater å være til bry og liker helst å varte opp alle andre rundt meg. Finnes folk som har det ekstremt mye verre, likt eller mildere. Uansett så er det for jævlig kjipt å være syk! Spesielt i sommerferien.

- Jeg er sterk og vet dette også går over. Ønsker alle syke der ute masse kjærlighet og god bedring, avslutter hun.

VALENTINES: I anledning valentinsdagen forteller Linni Meister og typen Morten om framtidsplanene i forholdet. Video: Jenny Emilie Aas Vis mer

Deler ærlig

Meister deler jevnlig oppdateringer fra livet sitt i sosiale medier. I mars delte blant annet TV-profilen flere videoer på Snapchat av seg selv sittende i senga med to ambulansepersonell rundt beina sine.

Den gangen kunne Meister avsløre overfor Dagbladet at hun og kjæresten var nødt til å ringe ambulansen etter at kneet hennes hadde hoppet ut av ledd.

- Kneet mitt hoppet ut av ledd flere ganger da jeg var barn, men da har jeg klart å dytte det tilbake selv. Dette var noe annet. Kneet vred seg andre vei og opp mot låret mitt, forklarte hun den gang og la til:

- Jeg følte meg så dum som måtte ringe ambulansen for et kne, men det var den jævligste smerten jeg har opplevd.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer