Hedrer musikklegenden seks måneder etter at han døde

David Bowies sønn fikk en sønn nøyaktig seks måneder etter at musikklegenden døde.

FAR OG SØNN: Filmskaper Duncan Jones (t.v.) sammen med sin nå avdøde far, David Bowie under en filmpremiere i New York i 2009. Foto: AP Photo/Jason DeCrow
FAR OG SØNN: Filmskaper Duncan Jones (t.v.) sammen med sin nå avdøde far, David Bowie under en filmpremiere i New York i 2009. Foto: AP Photo/Jason DeCrow Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

NEW YORK (Dagbladet): 10. januar i år døde en av musikkverdenens største legender, David Bowie 69 år gammel.

Nøyaktig seks månder seinere, fikk Bowies sønn, Duncan Jones, og kona Rodene Ronquillo en sønn, melder de på Twitter.

- Stenton David Jones. Født 10. juli, nøyaktig seks måneder etter at hans bestefar skapte rom for ham. Jeg elsker dere begge sånn, skriver Duncan Jones, som selv jobber som filmskaper.

Ved siden av har han lagt en tegning av faren og sønnen som omfavner den nyfødte. Med mellomnavnet hedrer familien også musikklegenden.

- Da det ble klart hvilket kjønn babyen vår skulle være, fikk vi legen til å skrive det på en lapp uten at vi fikk se det. Så fikk jeg tilbringe jula med faren min, og det var faktisk han som fortalte oss hvilket kjønn babyen skulle bli, sa Jones til E! News i mai.

10. januar døde Bowie av kreft.

- Vi fant tid til å gjøre alle de familietingene som vi ønsket å gjøre, fikk mulighet til å tilbringe tid sammen, ha våre samtaler og si farvel, fortalte Jones.

Han er sønnen Bowie fikk med sin første kone Angie i 1971. Etter skilsmissen i 1980 fikk David Bowie foreldreretten. Bowie har også ei datter født i 2000 med kona Iman.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer