FAR OG SØNN: Filmskaper Duncan Jones (t.v.) sammen med sin nå avdøde far, David Bowie under en filmpremiere i New York i 2009. Foto: AP Photo/Jason DeCrow
FAR OG SØNN: Filmskaper Duncan Jones (t.v.) sammen med sin nå avdøde far, David Bowie under en filmpremiere i New York i 2009. Foto: AP Photo/Jason DeCrowVis mer

Hedrer musikklegenden seks måneder etter at han døde

David Bowies sønn fikk en sønn nøyaktig seks måneder etter at musikklegenden døde.

NEW YORK (Dagbladet): 10. januar i år døde en av musikkverdenens største legender, David Bowie 69 år gammel.

Nøyaktig seks månder seinere, fikk Bowies sønn, Duncan Jones, og kona Rodene Ronquillo en sønn, melder de på Twitter.

- Stenton David Jones. Født 10. juli, nøyaktig seks måneder etter at hans bestefar skapte rom for ham. Jeg elsker dere begge sånn, skriver Duncan Jones, som selv jobber som filmskaper.

Ved siden av har han lagt en tegning av faren og sønnen som omfavner den nyfødte. Med mellomnavnet hedrer familien også musikklegenden.

Hedrer musikklegenden seks måneder etter at han døde

- Da det ble klart hvilket kjønn babyen vår skulle være, fikk vi legen til å skrive det på en lapp uten at vi fikk se det. Så fikk jeg tilbringe jula med faren min, og det var faktisk han som fortalte oss hvilket kjønn babyen skulle bli, sa Jones til E! News i mai.

10. januar døde Bowie av kreft.

- Vi fant tid til å gjøre alle de familietingene som vi ønsket å gjøre, fikk mulighet til å tilbringe tid sammen, ha våre samtaler og si farvel, fortalte Jones.

Han er sønnen Bowie fikk med sin første kone Angie i 1971. Etter skilsmissen i 1980 fikk David Bowie foreldreretten. Bowie har også ei datter født i 2000 med kona Iman.