Dannielynn Birkhead:

Hedret sin avdøde mor med rørende detalj

Anna Nicole Smiths datter vekker oppsikt.

RØRENDE: Dannielynn og pappa Larry Birkhead deltok lørdag på Kentucky Derby for tiende gang. Der brukte førstnevnte anledningen til å vise kjærlighet overfor sin avdøde mor, Anna Nicole Smith. Foto: NTB Scanpix
RØRENDE: Dannielynn og pappa Larry Birkhead deltok lørdag på Kentucky Derby for tiende gang. Der brukte førstnevnte anledningen til å vise kjærlighet overfor sin avdøde mor, Anna Nicole Smith. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I ti år på rad har Anna Nicole Smiths datter, Dannielynn (12), stått side om side med sin far, Larry Birkhead (46), idet hesteveddeløpet Kentucky Derby har åpnet dørene for sitt trofaste publikum.

Årets arrangement var intet unntak, og ifølge People har tradisjonen blitt til som følge av en hel spesiell forhistorie.

- Larry møtte Anna Nicole her for mange år siden. Han var fotograf og gjest og hadde dekket festen da han møtte henne. Larry er fra Louisville og de begynte å date. Etter at Anna gikk bort, kommer han og dattera tilbake hvert år. Hun er en vakker, ung jente nå og er på vei mot å bli en ung kvinne, forklarer Chris Barnstable-Brown, sønnen til Kentucky Derby-arrangøren, overfor People.

Spesiell detalj

For det er hele tolv år siden hennes mor, den skandaleombruste Playboy-modellen og skuespilleren Anna Nicole Smith gikk bort. Stjerna, som bare ble 39 år gammel, døde av en overdose av flere ulike stoffer - og det ble konkludert med at dødsfallet var en ulykke.

Dannielynn var bare fem måneder og én dag gammel da Smith døde. Under årets hesteveddeløp ble det imidlertid tydelig at moren alltid vil ha en helt spesiell plass i hennes hjerte.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer