Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Kendra Wilkinson:

Hefner-eks med spenstig vending

Hun poserte i undertøy og var sammen med Playboy-sjefen. Nå går Kendra Wilkinson helt andre veier.

NY VENDING: Kendra Wilkinson, Bridget Marquardt og Holly Madison var alle med i «Playboyjentene». Nå har førstnevnte gått en helt annen vei. Foto: NTB Scanpix
NY VENDING: Kendra Wilkinson, Bridget Marquardt og Holly Madison var alle med i «Playboyjentene». Nå har førstnevnte gått en helt annen vei. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I september 2017 kom den triste, men ventede, nyheten om at Playboy-gründer Hugh Hefner hadde gått bort. Han ble 91 år gammel, og var en av verdens aller mest kjente menn. Playboy var i sin storhetstid et imperium og en av de mest kjente varemerkene USA hadde å by på. Hefner døde i sitt eget hjem, Playboy Mansion.

PLAYBOY: Hugh Hefner er død 91 år gammel. Han var en kontroversiell karakter fra første stund. Video: CNN / Foto: REUTERS Vis mer

Hefner var godt kjent for sitt harem av kvinner som alltid fulgte etter ham. Han hadde også flere kjærester samtidig, som bodde sammen med ham på det gedigne 100 millioner dollar-prissatte godset.

Både før og etter Hefners død begynte de mest kjente av dem, som figurerte i serien «Playboyjentene» i sin tid, å gå andre veier i livet. Serien sentrerte seg rundt Bridget Marquardt (46), Holly Madison (40) og Kendra Wilkinson (35), som alle var vidt forskjellige, med vidt forskjellige drømmer og håp i livet. Wilkinson kan sies å ha vært en av seerfavorittene

Ny retning

Hun tok rollen som den sportsinteresserte guttejenta, etter å ha flyttet inn i 2004. Wilkinson møtte Hefner på 78-årsdagen hans, og det tok ikke lang tid før de ble «kjærester».

Nå har hun kunngjort at hun har bestemt seg for å gå i en helt ny, og muligens overraskende, retning. People skriver nemlig at hun nå har blitt eiendomsmekler, etter at hun leverte sin siste eksamen i juni.

NY JOBB: Tidligere realitystjerne Kendra Wilkinson har landet drømmejobben. Det betyr derimot ikke at tv-kameraene legges helt på hylla.Her er hun fotografert i fjor. Foto: NTB Scanpix
NY JOBB: Tidligere realitystjerne Kendra Wilkinson har landet drømmejobben. Det betyr derimot ikke at tv-kameraene legges helt på hylla.Her er hun fotografert i fjor. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Hun er fortsatt bosatt i Los Angeles, og skal trolig selge eiendommer der. Hun har allerede kapret seg jobb, og skal arbeide i firmaet The Agency. Kjendismeklerbyrået eies av realitystjerna Mauricio Umansky, som er gift med «Real Housewives of Beverly Hills»-stjerna Kyle Richards.

Dette bekrefter hun selv på Twitter, der hun omtaler Umansky som sin nye sjef. Men selv om hun nå bytter ut lettkledde fotoshoots med salg av boliger, er det ikke sikkert at realitylivet er lagt helt på hylla ennå.

The Agency er nemlig firmaet som følges i «Million Dollar Listing LA», der seerne kan få et eksklusivt innblikk i det spinnville og svindyre markedet Los Angeles kan være. Noen av verdens dyreste eiendommer ligger i den amerikanske byen, og markedet er sjelden stille.

Wilkinson gleder seg åpenbart. Da hun hadde levert siste eksamen i juni, var hun fra seg av begeistring.

«Det jeg har jobbet med gjennom karantenen har endelig gitt resultater ved at jeg har bestått Californias eiendomseksamen på første forsøk», skrev hun, før hun takket familien sin.

«Jeg var så nervøs at jeg ikke klarte å sove et eneste minutt, men nå kan jeg puste og feire det harde arbeidet jeg har lagt inn», skrev hun videre.

Rusproblemer

Den nye karrieren står altså i kontrast til den forrige, noe flere av hennes 2,7 millioner følgere på Instagram påpeker. Da hun ble sammen med Hefner i 2004, hadde hun akkurat kommet ut av videregående.

Den gang ante hun ikke at sex med Playboy-sjefen var et av kriteriene for å bo der, sa hun ifølge Page Six i 2014.

- Jeg måtte være veldig full eller røyke mye marihuana for å overleve disse kveldene. Jeg brydde meg ikke så mye om hva som skjedde før neste dag.

Exiten fra huset kom med andre ord på sikt for hennes del. Kort tid etter at hun flyttet fra Playboy Mansion fant hun lykken med fotballproffen Hank Baskett, og i juni 2009 ble de to erklært rette ektefolk. Eksparet har sønnen Hank IV og dattera Alijah sammen.

MAMMALIVET Sammen med eksmannen, fotballproff Hank Baskett, har Wilkinson de to barna Hank IV og Alijah. Her poserer de på rød løper sammen i 2018. Foto: NTB Scanpix
MAMMALIVET Sammen med eksmannen, fotballproff Hank Baskett, har Wilkinson de to barna Hank IV og Alijah. Her poserer de på rød løper sammen i 2018. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ekteskapet skulle nemlig ikke vare. I april 2018 måtte stjerna gå ut på Instagram og fortelle fansen at forholdet var over.

«I dag er den siste dagen jeg er gift med denne vakre mannen. Jeg kommer alltid til å elske Hank, men nå må vi gå våre egne veier», skrev hun åpenhjertig.

Det er liten tvil om at tida etter skilsmissen var tung for den tidligere Playboy-modellen, som blant annet drakk seg full og delte en rekke videoer og bilder i sosiale medier kort tid etter at nyheten ble kjent. Dette sluttet hun med på sikt, og inntrykket hun etterlater seg i sosiale medier i dag er et helt annet.

Nå går det i familiebilder, kos og natur. Trolig blir det flere luksuseiendommer å skimte i feeden hennes framover, hvis hun har planer om å komme på nivå med de andre meklerne i The Agency.

Hvordan det gikk med de andre kjærestene til Hefner, kan du lese under her:

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!