Nytt drama:

Heftig krangel etter «Torpet»-exit

Torpet-deltaker raser og mener hun burde vunnet kampen som kunne sendt henne til finalen.

NERVEPIRRENDE: Grethe og Daniel møttes til den aller siste duellen på «Torpet», før deltakerne skal inn på «Farmen» for å kjempe om en plass der. Video: TV 2 Play/Rød Løper Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det var Grethe Enlid (50) som søndag røk ut av «Farmen» etter å ha tapt i øksekast mot Heidi Lereng (24). Dermed måtte 50-åringen ta til takke med sidekonkuransen «Torpet».

Ikke mange dager seinere røk hun ut derfra også. I øvelsen «Kniven», mot Daniel Godø (29), en øvelse der de begge skal balansere en kniv på håndbaken så lenge de klarer.

- Burde vunnet

Ifølge Enlid, fikk Godø gang på gang tilsnakk om at han måtte strekke ut hånda og at han ikke holdt den strak. Men han ble aldri disket, noe hun reagerer sterkt på.

- Jeg mener at jeg vant den kampen. På ett tidspunkt begynte de å korrigere Daniel, og det holdt på lenge - i 20 minutter. Ingenting skjedde. Den kampen burde vært avblåst, og jeg burde vunnet, sier hun til Dagbladet.

Hun fortsetter:

- Jeg prøvde å få blikkontakt med produksjonen, som sto ved siden av Daniel. Hvor lenge skulle han få holde på med det der? Og da brukte jeg mye energi på unødvendige ting.

Enlid og Godø, som deltok i Farmen i 2014, forteller at det var det «Torpet»-produsenten som var «dommer» i konkurransen.

- Ja, dommeren var produsenten, som sto rett bak oss. Han sa til Mohammed (Sarmadawy, journ. anm.) hele tida at han måtte be meg ta opp hånda. Og jeg etterfulgte det, forteller han.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.