«En kveld hos Kloppen»:

Hege Schøyen: - Jeg løy og sa at jeg var bifil

Ville skåne venninnen sin.

KONFLIKTSKY: I søndagens «En kveld hos Kloppen» er Hege Schøyen en av gjestene. Hun forteller blant annet en morsom historie som beviser at hun går langt for å gjøre alle til lags. Foto: TV 2
KONFLIKTSKY: I søndagens «En kveld hos Kloppen» er Hege Schøyen en av gjestene. Hun forteller blant annet en morsom historie som beviser at hun går langt for å gjøre alle til lags. Foto: TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Hege Schøyen (60) er en av landets mest profilerte komikere, og er vant til å få publikum til å le - ofte på andres bekostning.

Men når 60-åringen søndag gjester «En kveld hos Kloppen» på TV 2, forteller hun at hun egentlig er veldig konfliktsky.

Det verste hun vet er å gjøre andre lei seg, og går gjerne et ekstra steg for å sørge for at alle rundt henne har det bra.

I programmet forteller hun om en hendelse langt tilbake da hun og ei venninne var på en nattklubb, og hun endte opp med å fortelle en hvit løgn til noen fremmede for å skåne venninnen sin.

- Jeg løy og sa at jeg var bifil, fordi jeg ville ikke at venninnen min skulle føle seg alene, sier hun lattermildt.

Vertinne Solveig Kloppen (46) spør undrende hva slags utested dette var, og Schøyen bekreftet at det var en homoklubb som de ofte dro til.

- Det var kult å dra dit, og vi slappet godt av der. Jeg kjente ikke henne (venninnen, jour.anm.) så veldig godt. Vi traff noen som spurte oss om vi var homofile. Jeg var på vei til å si nei, men så kom hun meg i forkjøpet og sa at hun var bifil. Da sa jeg: «Det er jeg også», for at hun ikke skulle bli lei seg.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.