Deltakere i «Farmen» 2021:

Heidi (24) deltar i «Farmen» med én hånd

Her er deltakerne som reiser hundre år tilbake i tid denne høsten.

VANLIGE MENNESKER: Men det trenger ikke å bety at alle er helt normale. Her er høstens «Farmen»-bønder! Video: Tor Lindseth/Rød Løper Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

«Farmen» er tilbake på tv-skjermen denne høsten, med 14 nye deltakere som skal reise hundre år tilbake i tid - denne gang på en gård i Hurdal på Øvre Romerike.

I fjor var det utfordrer Per Gunvald Haugen (46) som gikk helt til topps i programmet, og i år er det flere sterke kandidater som gjerne kan tenke seg å gjøre det samme.

- Forstår ikke omfanget

Robert Michael Scott (53) er kanskje den aller mest kjente blant årets håpefulle. Scott har godt over én million følgere på TikTok, er fra Boston i USA og har bodd i Norge i om lag 27 år.

Han bor i Bergen med familien sin, snakker amerikansk-bergensk og livnærer seg som bussjåfør - noe han også gjør et stort poeng av på TikTok'en-sin.

En annen som deltar i høstens «Farmen»-sesong er Heidi Lereng (24), som er født med bare én hånd.

- Jeg har ikke vært så veldig spent, egentlig. Jeg tror ikke helt jeg forstår omfanget av det jeg skal være med på, sier Lereng til Dagbladet på hotellet ved Hurdalssjøen dagen før innspillingen tok til i sommer.

Har vært i hardtrening

Hun tror ikke at det medfødte handicap'et vil hindre henne hverken i konkurranser eller i det knallharde arbeidsregimet inne på gården.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer