Axel Bøyum:

«Heimebane»-stjerna ble hetset etter videoene

Axel Bøyum fikk lange, vonde kommentarer på nett.

TØFT: Axel Bøyum har ikke alltid hatt det like enkelt. Som tenåring var han en aktiv videoblogger, noe ikke alle satt like stor pris på. Foto: NTB scanpix
TØFT: Axel Bøyum har ikke alltid hatt det like enkelt. Som tenåring var han en aktiv videoblogger, noe ikke alle satt like stor pris på. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Søndag har den andre sesongen av NRK-suksessen «Heimebane» premiere, til manges store glede. Serien, som handler om fotballaget Varg og alt som skjer rundt, ble en umiddelbar suksess, med Ane Dahl Torp (43) og John Carew (39) i noen av hovedrollene.

Axel Bøyum (24) spiller også serien. Han foreviger karakteren Adrian i serien, og har lovet fansen at vi får bli bedre kjent med ham i den kommende sesongen. Bøyum har, tross sin unge alder, allerede hatt en rekke andre store roller. Det later derfor til at han har en stor karriere foran seg både på skjermen og scenen.

Karakterene han spiller er derimot ikke Norges aller første møtet med 24-åringen. I tenåra var han ofte å se på YouTube, i videoer alene og sammen med ekskjæresten - blogger og «Farmen»-deltaker Andrea Badendyck (24).

Nettet kan være et fælt sted, der mobbere og kritikere gjemmer seg bak anonyme brukere. Det fikk Bøyum erfare, og han har nå valgt å åpne seg om den vanskelige perioden.

«Jeg er vel homo, da»

Det er i et større intervju med Aftenposten at skuespillerne nå tar bladet fra munnen om mobbingen. Avisa skriver at han egentlig ikke liker å snakke om den delen av livet sitt, men nå gjør han et unntak.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer