Netflix-stjerna Christine Quinn:

- Heldige som er i live

«Selling Sunset»-profilen åpner opp om den svært dramatiske fødselen.

MARERITT-FØDSEL: Christine Quinn priser seg lykkelig over at både hun selv og sønnen overlevde den dramatiske fødselen. Foto: Shutterstock / NTB
MARERITT-FØDSEL: Christine Quinn priser seg lykkelig over at både hun selv og sønnen overlevde den dramatiske fødselen. Foto: Shutterstock / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Realitystjerna Christine Quinn, kjent fra blant annet Netflix-suksessen «Selling Sunset» ble, sammen med mannen Christian Richard, i mai foreldre til en liten gutt, som fikk navnet Christian Georges Dumonte.

Dramatisk entré

Men fødselen var et eneste stort mareritt. I et innlegg på Instagram forteller Quinn nemlig at hun er meget takknemlig for at både hun og sønnen fortsatt er i live.

«Gratulerer med tomånedersdagen min søte, lille baby! For to måneder siden gjorde du en ekstremt dramatisk entré, akkurat som din mamma», innleder hun.

Quinn var på innspilling da vannet gikk - to uker for tidlig. I all hast ble hun fraktet til sykehuset, der hun fikk konstatert at hun allerede hadde ni centimeter åpning. 31-åringen hadde intense smerter som gjorde at hun begynte å hyperventilere, forteller hun. Og da både hennes egen og barnets hjertefrekvens sank dramatisk, ble hun fraktet til operasjonssalen for et haste-keisersnitt.

Det viste seg at den lille guttens navlestreng lå rundt halsen hans.

«Baby C var bare noen sekunder fra ikke å klare seg», forklarer realitystjerna i innlegget.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer