Harvey Weinstein-skandalen:

«Hele» Hollywood angriper Weinstein. Bortsett fra eksrivalen

- Jeg mener at man skal vente til dette blir en rettssak, sier Oliver Stone.

IKKE MED PÅ PIPEKONSERTEN: Filmskaper Oliver Stone, her fotografert med Angelina Jolie i 2004, vil ikke slutte seg til fordømmelsen av Harvey Weinstein. Jolie er blant kvinnene som har stått fram og anklaget Weinstein for sextrakassering de siste dagene. Foto: AP/ NTB Scanpix
IKKE MED PÅ PIPEKONSERTEN: Filmskaper Oliver Stone, her fotografert med Angelina Jolie i 2004, vil ikke slutte seg til fordømmelsen av Harvey Weinstein. Jolie er blant kvinnene som har stått fram og anklaget Weinstein for sextrakassering de siste dagene. Foto: AP/ NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Forrige uke slo The New York Times' avsløringer om at filmprodusenten Harvey Weinstein (65) skal ha bedrevet sextrakassering mot kvinner gjennom tre tiår, ned som en bombe i Hollywood.

Den siste uka har en rekke kjendiskvinner stått fram med sine historier om Weinstein, deriblant Oscar-vinnerne Gwyneth Paltrow (45) og Angelina Jolie (42).

65-åringen er også blitt anklaget for voldtekt, anklager Weinstein har avvist på det sterkeste.

Filmmogulen har fått sparken fra sitt eget produksjonsselskap, kona Georgina Chapman (41) har gått fra ham etter ti års ekteskap, og en rekke store filmstjerner har fordømt ham offentlig.

Stjernene som støtter ham, som skandaleombruste Lindsay Lohan (31), er tilsynelatende i stort mindretall, men nå får Weinstein støtte fra uventet hold.

Regissør og filmprodusent Oliver Stone (71) tar nå til orde mot det voldsomme trykket mot Weinstein. Det gjør han i et intervju fredag morgen, under Busan internasjonale filmfestival i Sør-Korea.

- Vil ikke kommentere sladder

Ifølge The Hollywood Reporter ble Stone spurt om sin reaksjon på anklagene mot Weinstein, og hvorvidt han var klar over de mange ryktene som skal ha versert om filmprodusentens oppførsel opp gjennom åra.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer