Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

James Corden og Robbie Williams:

«Hele» kjendiseliten har sunget i talkshow-stjernas bil. Da Robbie Williams tok kontakt, ble det blankt nei

Artisten hevder at James Corden ikke ville ha ham. 

GIR IKKE OPP: Artist Robbie Williams har et dypt ønske om å få være med i et «Carpool karaoke»-innslag med James Corden. Foto: NTB Scanpix
GIR IKKE OPP: Artist Robbie Williams har et dypt ønske om å få være med i et «Carpool karaoke»-innslag med James Corden. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): «Carpool karaoke»-innslagene fra det amerikanske tv-programmet The Late Late Show With James Corden, har i løpet av det siste året fått massiv oppmerksomhet i sosiale medier.

Med flere millioner visninger for hvert enkelt klipp, har selv talkshow-dronninga Ellen DeGeneres forbannet seg over at hun ikke selv kom på den nokså enkle, men likevel geniale ideen.

Oppskriften er nemlig såre enkel, og superstjerner som Justin Bieber, Lady Gaga, Adele og One Direction, ja, selv Michelle Obama har sittet i passasjersetet og sunget for full hals, med tilhørende løssluppent snikksnakk.

Ikke bare gir det den engelske TV-stjerna millioner av seere, men for artistenes del er PR-verdien også enorm.

DELTATT FLERE GANGER: Justin Bieber er en av dem som er blitt invitert inn i bilen til James Corden ved flere anledninger i forbindelse med «Carpool karaoke». Foto: NTB Scanpix
DELTATT FLERE GANGER: Justin Bieber er en av dem som er blitt invitert inn i bilen til James Corden ved flere anledninger i forbindelse med «Carpool karaoke». Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Ikke kjent der

At Robbie Williams, en av Europas største entertainere, ønsker å skape blest rundt sitt nylig utgitte, og ellevte studioalbum «The Heavy Entertainment Show», er ingen hemmelighet.

Da artisten sendte forespørsel om å få delta i et «Carpool karaoke»-innslag, fikk han imidlertid blankt nei. Ifølge Mirror hevder Williams at årsaken til avslaget er at han rett og slett ikke er kjent nok i USA.

- Jeg antar at man må være berømt i USA for å få være med på Carpool. Jeg er ikke kjent der. Jeg har fortsatt til gode å knekke den nøtta, sier Robbie Williams til avisa Daily Star, ifølge Mirror.

På tross av at Williams ikke har fått grønt lys så langt, er han likevel fast bestemt på å sitte i passasjersetet til Corden en gang i framtida.

- James selv har ikke gitt meg noen tilbakemelding om Carpool Karaoke. Det bare må skje, sier han.

Rus- og alkoholproblemer

Den energiske og usjenerte engelskmannen har smeltet utallige pikehjerter siden gjennombruddet på midten av 90-tallet.

42-åringen har imidlertid opplevd baksiden av medaljen, og vært åpen om rus- og alkoholproblemer i en årrekke.

Det var mens han forsøkte å slå gjennom som soloartist i 1996, etter å ha brutt med boybandpionerene Take That året før, at overskriftene først begynte å hagle.

Williams, som for øvrig er gift med skuespiller Ayda Field (37), har med sitt seneste album imidlertid forsøkt å slå seg opp som artist igjen.

Den britiske popstjernen Robbie Williams avslører hva han først tenkte da han møtte sin nåværende kone Ayda Field i «God Kveld Norge› på TV 2. Vis mer Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!