James Corden og Robbie Williams:

«Hele» kjendiseliten har sunget i talkshow-stjernas bil. Da Robbie Williams tok kontakt, ble det blankt nei

Artisten hevder at James Corden ikke ville ha ham. 

GIR IKKE OPP: Artist Robbie Williams har et dypt ønske om å få være med i et «Carpool karaoke»-innslag med James Corden. Foto: NTB Scanpix
GIR IKKE OPP: Artist Robbie Williams har et dypt ønske om å få være med i et «Carpool karaoke»-innslag med James Corden. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): «Carpool karaoke»-innslagene fra det amerikanske tv-programmet The Late Late Show With James Corden, har i løpet av det siste året fått massiv oppmerksomhet i sosiale medier.

Med flere millioner visninger for hvert enkelt klipp, har selv talkshow-dronninga Ellen DeGeneres forbannet seg over at hun ikke selv kom på den nokså enkle, men likevel geniale ideen.

Oppskriften er nemlig såre enkel, og superstjerner som Justin Bieber, Lady Gaga, Adele og One Direction, ja, selv Michelle Obama har sittet i passasjersetet og sunget for full hals, med tilhørende løssluppent snikksnakk.

Ikke bare gir det den engelske TV-stjerna millioner av seere, men for artistenes del er PR-verdien også enorm.

- Ikke kjent der

At Robbie Williams, en av Europas største entertainere, ønsker å skape blest rundt sitt nylig utgitte, og ellevte studioalbum «The Heavy Entertainment Show», er ingen hemmelighet.

Da artisten sendte forespørsel om å få delta i et «Carpool karaoke»-innslag, fikk han imidlertid blankt nei. Ifølge Mirror hevder Williams at årsaken til avslaget er at han rett og slett ikke er kjent nok i USA.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer