Vixen Awards:

- Hele tissen min er utafor

Se kjendisene stråle på den røde løperen.

TRUSA: Alexandra Joner dukket opp på Vixen Awards bukseløs. Foto: NTB Scanpix
TRUSA: Alexandra Joner dukket opp på Vixen Awards bukseløs. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

GAMLE LOGEN (Dagbladet): Fredag kveld er det duket for den årlige Vixen Awards som finner sted på Gamle Logen i hovedstaden. Her er det ventet at alt av kjente profiler innen blogging, podkaster og sosiale medier vil være til stede.

Flere av dem er nominert til en rekke priser som årets influenser innen mote, beauty, trening og helse, livsstil, interiør, underholdning, gullpenn, stjerneskudd, forbilde og folkets favoritt - for å nevne noen.

Det er med andre ord flere gjeve priser som skal deles ut i kveld, og en av dem er «Årets influenser», der Youtube-profil Mina Jacobsen (19), influenser Emma Ellingsen (18), toppblogger Jørgine «Funkygine» Massa Vasstrand (30), Youtube-profil Agnethe Husebye og tv-profil Sophie Elise Isachsen (25) er finalister.

I forkant av slike utdelinger er det imidlertid som regel antrekk og tilbehør som får mye oppmerksomhet på den røde løperen, og fredag kveld var intet unntak.

- Herregud hele tissen min er utafor

Mange har nemlig brukt flere timer på å gjøre seg klare for Vixen Award, og blant dem som har viet hele dagen til forberedelser, er Alexandra Joner som kom iført sin egen kolleksjon.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer