Helen (88) stjal showet med glitterstokk og tettsittende drakt

Instagram-sensasjonen fortsetter å overraske. 

STJAL SHOWET: Den livlige bestemora Helen Winkle (88) dukket opp på rød løper i dette antrekket. Hun får nå skryt fra flere hold for sin ekstravagante stil. Foto: AFP PHOTO / Angela Weiss, NTB scanpix
STJAL SHOWET: Den livlige bestemora Helen Winkle (88) dukket opp på rød løper i dette antrekket. Hun får nå skryt fra flere hold for sin ekstravagante stil. Foto: AFP PHOTO / Angela Weiss, NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): I fjor skrev Dagbladet om intetnettsensasjonen Helen Ruth Can Winkle (88) som den gang hadde over 1,4 millioner følgere på Instagram. Den livlige bestemora poster bilder av seg selv i ungdommelige klær og bruker slang for å høste inn fans.

Nå har hun økt følgertallet sitt med nesten en million, og har 2,2 millioner fans fra hele verden på Instagram. 88-åringen henger dessuten ofte med deriblant Miley Cyrus.

Under nattens storslåtte VMA-utdeling i New York skaffet hun seg like mye oppmerksomhet. På rød løper i en tettsittende tricot og med glitterstokk i hånda, ble hun foreviget foran presseveggen i forkant av arrangementet.

«Life Goals»

Bestemora får nå skryt fra flere hold for antrekket, som er fra klesmerket Lo Class Art.

På Instagram har hun selv lagt ut et bilde av seg selv fra kvelden, som i skrivende stund er likt over 84 000 ganger. I kommentarfeltet hagler det med lovord og komplimenter til den sporty bestemora.

Enkelte sammenligner henne med Britney Spears, og på Twitter har flere lagt ut bilder av de to artistene sammen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer