Helene Olafsen:

Helene Olafsen er blitt singel

«Senkvelds» nye programleder og kjæresten har gått hver til sitt.

SINGEL: TV 2-profilen Helene Olafsen og kjæresten har gått hver til sitt. Foto: NTB Scanpix.
SINGEL: TV 2-profilen Helene Olafsen og kjæresten har gått hver til sitt. Foto: NTB Scanpix. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

TV 2-profil og programleder Helene Olafsen (28) og kjæresten Johan Salveson (30) har gått hver til sitt. Det bekrefter Olafsen selv til TV 2.

- Vi skilles som gode venner som ønsker hverandre alt godt, og utover dette har jeg ingen flere kommentarer, sier Olafsen til kanalen.

Ifølge TV 2 møttes paret på Bali i 2012.

Dagbladet har forsøkt å komme i kontakt med Olafsen uten hell.

BRUDD: Helene Olafsen med kjæresten Johan under idrettsgallaen i 2017. Nå har paret gått hver til sitt. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix
BRUDD: Helene Olafsen med kjæresten Johan under idrettsgallaen i 2017. Nå har paret gått hver til sitt. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix Vis mer

Olafsen ble verdensmester i snowboardcross i 2009 og har i tillegg flere medaljer fra VM og X-Games. Etter en rekke skader la hun opp høsten 2016.

Året etter stakk Olafsen av med andreplassen i «Mesternes mester», og i fjor høst vant den tidligere snowboarderen «Skal vi danse». Etter en spennende finale mot skuespiller Cengiz Al var det til slutt 28-åringen som stakk av med seieren, og feiret med et jubelbrøl.

- Jeg hadde aldri trodd at dette skulle skje, det er en helt fantastisk følelse, sa hun den gang til Dagbladet.

Siden den gang har hun ledet årets idrettsgalla sammen med Atle Pettersen (28), og var i tillegg reporter og ekspert for Discovery under OL i Pyeongchang.

Blir programleder

I mars kunne TV 2 annonsere at 28-åringen blir å se på deres flater framover, som en del av både sports- og underholdningssatsingen deres.

- Helene Olafsen er et av de største programledertalentene der ute, og vi er veldig glade for at hun nå blir sentral i flere TV 2-satsinger, sa programredaktør Jarle Nakken i pressemeldingen.

BITTER: Den tidligere snøbrettkjøreren, Helene Olafsen, har imponert stort denne våren med hennes innsats i «Mesternes mester». Dessverre glapp seieren såvidt, etter en nervepirrende duell med Anders Jacobsen. Video: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer

I slutten av april kunne TV 2 videre annonsere at Olafsen og Stian Blipp blir nye programledere for «Senkveld» fra høsten av.

- Jeg har vokst opp med det programmet. Jeg har benka meg foran tv-skjermene med sushi sammen med venninnene i mange år til det programmet. Den gode, lette, men ekte stemningen i programmet er så fin, så det er klart man er spent på å skulle overta «Senkveld» etter Thomas og Harald, forklarte Olafsen den gang til Dagbladet.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer