Alec Baldwin:

Helomvending etter flause: - Oi

Ble grillet etter forsøket på en hyggelig familiehyllest.

VEKKER OPPSIKT: Flere følgere reagerer etter Alec Baldwins hyllest til familien. Foto: ANGELA WEISS/AFP/NTB
VEKKER OPPSIKT: Flere følgere reagerer etter Alec Baldwins hyllest til familien. Foto: ANGELA WEISS/AFP/NTB Vis mer
Publisert

Nylig hedret skuespiller Alec Baldwin (65) familien sin med en søt hyllest i sosiale medier.

«Sju grunner til å fortsette i noen tøffe tider. Jeg skal ikke lyve, uten familien min, vet jeg ikke hva livet mitt ville vært», skrev 65-åringen under en bildeserie på Instagram.

Bildene viser han og kona Hilaria Baldwins (39) sju barn; Carmen (9), Rafael (7), Leonardo (6), Romeo (4), Eduardo (2), Lucia (2) og Ilaria (7 måneder).

Ireland Baldwin (27), Baldwins eldste datter, var derimot ikke nevnt i hyllesten.

UTTALELSE: Den kjente skuespilleren Alec Baldwin bryter tausheten etter skuddulykken som kostet filmfotograf Halyna Hutchins livet. Vis mer

27-åringen er skuespillerens eneste barn med ekskona Kim Basinger (69). Baldwin og Basinger var gift fra 1993 til 2002.

Det tok dermed ikke lang tid før følgere til skuespilleren la merke til at han tilsynelatende hadde glemt å inkludere sin eldste datter i familiehyllesten.

«Hva med din eldste datter?», skrev en under Instagram-innlegget, mens en annen la til:

«Har ikke du åtte barn?»

«Unnskyld ... men det er dårlig å ikke inkludere alle barna dine», påpekte en tredje.

PUBLISERER BEVIS: Politiet i Santa Fe har publisert både bilder og video etter ulykken på settet til filmen "Rust" 21. oktober i fjor. Skuespiller Alec Baldwin avfyrte et rekvisittvåpen som drepte filmfotograf Halyana Hutchins. Video: Santa Fe Police Departement/AP. Reporter: Håvard T-L Knutsen. Vis mer

Baldwin var raskt ute med å rette opp feilen. Kun en time etter den originale hyllesten, publiserte han et bilde av Ireland på Instagram.

«Vi glemte Billy Preston! Denne, den første, er i ferd med å gjøre meg til en bestefar. Oi,» skrev han i bildeteksten til et svart-hvitt Instagram-bilde av 27-åringen.

Bildeteksten er en referanse til The Beatles-medlem George Harrison som glemte å introdusere pianist Billy Preston under en konsert i Bangladesh i 1971, skriver The Independent.

Ireland venter sitt første barn sammen med kjæresten og musiker André Allen Anjos (38), bedre kjent under artistnavnet RAC.

27-åringen har foreløpig ikke adressert farens innlegg - men har ifølge nettstedet fortsatt å dele graviditetsrelaterte oppdateringer med sine egne følgere.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer