Kristin Gjelsvik og Sophie Elise Isachsen:

«Helsesista» om blogg-debatten: - Gjør at friske personer leter etter feil hos seg selv

Oppfordrer influencere til å styrke hverandre.

REAGERER: Tale Maria Krohn Engvik har fått nok av hvordan influencere påvirker andre. Nå vil hun ha en endring. Foto: Nina Hansen / Dagbladet
REAGERER: Tale Maria Krohn Engvik har fått nok av hvordan influencere påvirker andre. Nå vil hun ha en endring. Foto: Nina Hansen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Tale Maria Krohn Engvik, bedre kjent som «Helsesista», har fått med seg blogg-krigen som pågår i skrivende stund, om hvordan man skal være et sunt forbilde og hva man bør og ikke bør dele med følgerne sine. Torsdag kveld gikk nemlig Kristin Gjelsvik (32) hardt ut mot bloggkollega Sophie Elise Isachsen (24), som hadde delt et innlegg om å fikse på hårfestet sitt.

Diskusjonen som har oppstått engasjerer mange.

- Jeg får snapper (Snapchat-meldinger, journ.anm.) fra ungdom som ikke føler seg bra nok, hver eneste dag, og jeg jobber hardt for å styrke selvfølelsen deres, sier Krohn Engvik til Dagbladet.

- Alle har komplekser

- Jeg pleier ikke å uttale meg om enkeltpersoner, men jeg må si meg enig med Kristin Gjelsvik i denne saken. Særlig når det kommer til hva som er hensikten med å dele komplekser, og hvordan man kan fikse på disse. Når man er med på å påvirke unge mennesker, må man være spesielt forsiktig, fortsetter hun.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer