Øde Nerdrum:

- Helt absurd

Markus Bailey er ute av «Farmen kjendis» bare dager etter at han kom inn på gården. For konkurrenten Øde Nerdrum var det hele «en kamp på liv og død».

VANT: Øde Nerdrum er å se videre i «Farmen kjendis» etter å ha slått Markus Bailey i søndagens tvekamp. Foto: Alex Iversen / TV 2
VANT: Øde Nerdrum er å se videre i «Farmen kjendis» etter å ha slått Markus Bailey i søndagens tvekamp. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Den tredje «Farmen kjendis»-uka er ved veis ende, og søndag ble det klart at det var utfordrer Markus Bailey (28) som måtte forlate gården etter å ha tapt tvekampen i slegge mot Øde Nerdrum (25).

- Jeg har jo ikke sett episoden ennå, men jeg tviler på at de klarer å gjøre det like dramatisk som det var i mitt eget hode. For meg var ikke dette noe morsomt, det var en kamp på liv og død, forteller Nerdrum til Dagbladet.

- På bunnen

Grunnen er ganske enkel: Etter drøye tre uker i programmet følte nemlig 25-åringen en helt spesiell tilknytning til hele opplevelsen på Lundereid gård i Kragerø.

Derfor ble det også ekstra sterkt for ham å vite at han kanskje snart måtte dra hjem.

- Det handlet om at det nok gikk opp for meg at jeg kanskje måtte dra. Og på det tidspunktet eksisterte ingenting annet enn den terrassen oppe på gården i min verden. Jeg ble veldig tilknytta til det, det er et mye bedre ord enn «å være glad i». Man er ikke alltid like glad i familien sin, men man er ekstremt tilknytta.

- Da jeg skulle ut i den kampen følte jeg meg helt på bunnen, egentlig. Jeg hadde ikke mye selvtillit.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer