Kristian Jarland fra «Paradise Hotel»:

- Helt fantastisk

«Paradise Hotel»-Kristian er blitt tobarnsfar.

BABYLYKKE: Kristian Jarland fra «Paradise Hotel» har blitt far for andre gang. Her fra dattera Adeles dåp i 2020. Foto: Privat
BABYLYKKE: Kristian Jarland fra «Paradise Hotel» har blitt far for andre gang. Her fra dattera Adeles dåp i 2020. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

25 år gamle Kristian Jarland fikk mye oppmerksomhet da han deltok i skandalerealityen «Paradise Hotel» i 2018. Han var den første til å hoppe til køys på hotellet, og vekket også oppsikt med en merkelig hårsveis i en av de mange parseremoniene.

Men siden den gang har det vært svært stille fra den unge bergenseren. Han har ikke vært å se på tv, og holder dessuten en lav profil i sosiale medier.

Tidligere denne uka kunne han imidlertid røpe overfor sine 10 0000 følgere på Instagram at han og kjæresten Emilie Gundersen (24) har fått sitt andre barn.

- Det føles veldig bra å bli pappa igjen, jeg trives godt i rollen, sier den ferske tobarnsfaren til Dagbladet.

Paret har fått en gutt, men navnet ønsker de å holde for seg selv. De ble foreldre for første gang til dattera Adele (1) i oktober 2019.

- En forskjell

25-åringen beskriver familielivet som helt fantastisk, men innrømmer at det har blitt mer hektisk med to små barn hjemme.

- Det blir en forskjell med to i hus, selvfølgelig. Litt mer travelt enn før, og kanskje litt flere og annerledes rutiner som skal på plass. Men det går seg til, vi føler at vi er veldig tilpasningsdyktige som foreldre, sier Jarland.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer