«Farmen»-Terje:

- Helt forkastelig

Den tidligere «Farmen»-deltakeren langer ut mot Svein Østvik, etter at han selv lå 17 dager i respirator som følge av å ha blitt smitta av coronaviruset.

KRITISK: Terje Leer, som måtte legges i kunstig koma etter å ha blitt smitta av coronaviruset, er langt fra begeistra for dem som velger å brenne munnbind og demonstrere mot coronarestriksjonene. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
KRITISK: Terje Leer, som måtte legges i kunstig koma etter å ha blitt smitta av coronaviruset, er langt fra begeistra for dem som velger å brenne munnbind og demonstrere mot coronarestriksjonene. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

For cirka to uker siden skrev Dagbladet om tidligere «Farmen»-deltaker Terje Leer (56), som i januar ble smitta av coronaviruset, og som til slutt endte 17 dager i respirator og kunstig koma.

Til Dagbladet fortalte han også at han i drømmene sine opplevde sin egen begravelse.

- Helt på trynet

Tv-profil Svein Østvik (60), aller best kjent fra «Charterfeber», har måttet tåle hard kritikk etter at han i lengre tid har stått i spissen for demonstrasjoner og munnbindbrenning i protest mot coronarestriksjonene i samfunnet.

Seinere uttalte Østvik at reaksjonene har vært så sterke at han må manne seg opp for å gå ut døra.

Terje Leer, som altså virkelig har fått kjenne hva coronaviruset kan gjøre med én, sier til Dagbladet at han lar seg forundre over at en profilert person som Østvik velger å stå fram og brenne munnbind på den måten.

- Demonstrantene tar dette viruset som en vits. Det er rett og slett helt på trynet i mine øyne, sier han.

Han fortsetter:

- Selv har jeg fått det verste av det verste, men det er ikke noe man skal bagatellisere. Først trodde jeg det Svein gjorde var en spøk. Jeg fatter bare ikke at han kan gjøre det. Jeg får si som Lothepus, skjerp dere!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer