Ben Adams:

- Helt latterlig slitsomt

Ben Adams og forloveden Sara Skjoldnes solgte Frogner-leiligheten. Se bildene!

SELGERE: Ben Adams og Sara Skjoldnes har solgt Frogner-leiligheten. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
SELGERE: Ben Adams og Sara Skjoldnes har solgt Frogner-leiligheten. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For halvannen måned siden kunne A1-stjernA Ben Adams (39) og hans norske forlovede Sara Skjoldnes (30) røpe den gledelige nyheten om at de hadde blitt foreldre for første gang. Babynyheten delte de på Instagram:

«Møt Skylar Skjoldnes Adams. Kom til verden 25. september, klokka 20.41 (termin) og sov ved siden av meg nesten hele natta. Fantastisk. Beundrer Sara (og alle kvinner som har født), takk gud for at jeg ikke måtte gjøre det! Og ja, jeg kuttet navlestrengen, og nei, jeg spiste ikke morkaka», skrev Adams humoristisk under et bilde av seg selv og datteren.

DRØMMEHJEMMET: Helene Olafsen og Jørgen Nilsen kjøpte drømmeboligen på Malmøya i fjor. Nå viser de frem huset i YouTube-serien «Klarna stikker innom». Video: Klarna Vis mer

Solgt etter én dag

Da Dagbladet snakket med artisten i juni, kunne han fortelle at han og forloveden har brukt mye tid på oppussing, og at de på daværende tidspunkt befant seg i sluttfasen av oppussingsprosjektet i leiligheten på Frogner på Oslo vest.

Onsdag delte Adams på historiefunksjonen på Instagram at de nå har solgt leiligheten, og det etter bare én dag:

- Det var helt fantastisk, faktisk. Vi hadde et oppussingsprosjekt i leiligheten under corona, så la vi den ut, og den ble solgt med én gang, sier han til Dagbladet.

Foto: B-A Boligfoto
Foto: B-A Boligfoto Vis mer

Han forteller at kjøper hadde kontaktet eiendomsmekleren for å få i stand en privat visning, og kjøpte leiligheten etter det. Den ble altså solgt rett etter at annonsen dukket opp på Finn.no.

Foto: B-A Boligfoto
Foto: B-A Boligfoto Vis mer
Foto: B-A Boligfoto
Foto: B-A Boligfoto Vis mer
Foto: B-A Boligfoto
Foto: B-A Boligfoto Vis mer

Renoveringen har de imidlertid stått for selv, bortsett fra litt profesjonell hjelp her og der. Men da Skjoldnes ble gravid, måtte Adams ta over roret på oppussingsskuta:

- Jeg har blitt ganske handy, så vi fikk profesjonelle til å gjøre noe, men jeg gjorde det meste selv. Jeg drev og slo ned vegger og alt mulig, så på et tidspunkt hadde vi ikke vegger på badet. Og det var en periode vi måtte bruke toalett på kafeer og restauranter, men de var jo stengt på grunn av lockdown - så det var ikke så enkelt, mimrer 39-åringen.

REV VEGGER: Paret rev ned vegger, og på et tidspunkt hadde de ikke engang vegger på badet. Foto: Privat
REV VEGGER: Paret rev ned vegger, og på et tidspunkt hadde de ikke engang vegger på badet. Foto: Privat Vis mer
BODDE SLIK: Ben forteller at han og forloveden bodde i leiligheten mens de pusset opp. Det vil han aldri gjøre igjen. Foto: Privat
BODDE SLIK: Ben forteller at han og forloveden bodde i leiligheten mens de pusset opp. Det vil han aldri gjøre igjen. Foto: Privat Vis mer

Tjente millioner

Adams forteller at leiligheten de solgte, opprinnelig tilhørte Skjoldnes. Paret har imidlertid tjent gode penger på oppussingen, og artisten kan avsløre at etter leilighetssalget satt de igjen med en fortjeneste på rundt to millioner kroner.

- Oppussing har blitt en hobby, vi liker å holde på med det. I tillegg gjorde den britiske regjeringen ingenting for å støtte artister under pandemien, og jeg ville ikke bare sitte i sofaen og se på TV - så da ble det renovering, sier Adams.

Også huset hans i London, som ble kjøpt av en fan, ble pusset opp før salg. Det endte med en profitt på ikke mindre enn seks millioner kroner.

- Det er en grei hobby, sier han spøkefullt.

Straks skal familien flytte inn i sin nye leilighet, som befinner seg bare et steinkast unna den de nettopp solgte. Det ser ut til at Skjoldnes/Adams har funnet drømmeboligen.

DRØMMEBOLIGEN: I YouTube-serien «Klarna stikker innom» viser Jan Thomas og kjæresten Harlem viser fram drømmeboligen. Vis mer

- Latterlig slitsomt

Paret ble foreldre i høst, og for de fleste kan oppussingskaos og nyfødt baby høres ut som en heller slitsom kombinasjon. Det kan Adams bekrefte:

- Det har vært helt latterlig slitsomt. Det startet jo med at Sara og jeg gjorde det sammen, og så trodde vi at vi kunne gjøre det sammen igjen etter hun hadde fått babyen - men det går jo ikke, noen må passe på babyen!

ROT: Det blir naturligvis mye rot når man totalrenoverer en hel leilighet. Foto: Privat
ROT: Det blir naturligvis mye rot når man totalrenoverer en hel leilighet. Foto: Privat Vis mer

Men selv om det er mye å gjøre og det blir få timer på øyet, trives Adams svært godt som far til lille Skylar.

- Det er helt nydelig. Forrige natt sov hun ikke i det hele tatt og jeg var veldig trøtt, men da jeg skulle hente meg en kaffe så jeg henne med det største smilet og så tenkte jeg bare 'det er greit, du kan få gjøre hva du vil', forteller den nyforelskede småbarnsfaren.

PREMIERE: Mina og pappa Alexander drar på ekspedisjon på Finnmarksvidda for å finne turmagien i TV 2-serien «Mina og meg». Serien har premiere på TV 2 og TV 2 Play onsdag 10. november. Vis mer

- Minst tre juletrær

Artisten forteller at de den siste tiden har hatt familie fra London, hvor han selv er fra, på besøk hele tida fordi alle vil møte den lille jenta. Etter halvannet år med avlyste konserter, er også artisten tilbake på scenen - så det er mildt sagt en travel hverdag.

- Jeg er på dagsturer i England for å spille konserter. Det er helt sykt, en dag var jeg våken i 40 timer for å dra til London og tilbake. Men det er helt klart verdt det.

Nå nærmer det seg imidlertid jul, og da har boyband-artisten bestemt seg for å ta fri. Da venter ei rolig høytid i det som blir deres nye bolig, og også Skylars første jul. Men 39-åringen legger ikke den britiske jula helt vekk.

- Da vi bodde i London, hadde vi et juletre som var godt over fire meter høyt. Det har vi ikke plass til her, så jeg skal ha minst tre juletrær for å kompensere for det, understreker han avslutningsvis.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer