Synnøve Skarbø:

- Helt ny situasjon å bli singel

Snakker om tida etter bruddet.

GOD STØTTE: Synnøve Skarbø gikk nylig gjennom et samlivsbrudd, noe hun har valgt å være åpen om. Venninnen Vanessa Rudjord har vært til god hjelp. Foto: Andreas Fadum
GOD STØTTE: Synnøve Skarbø gikk nylig gjennom et samlivsbrudd, noe hun har valgt å være åpen om. Venninnen Vanessa Rudjord har vært til god hjelp. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Helt på starten av året, 3. januar, kunne programleder og forfatter Synnøve Skarbø (48) avsløre at jula som hadde passert ikke hadde vært som alle de foregående.

Siden 2010 har Skarbø vært sammen med den åtte år yngre fallskjermjegeren og barnevernspedagogen Per-Øyvind Skaarnes, men i en episode av podkasten «Synnøve og Vanessa» avslørte 48-åringen at de to har gått hver til sitt. Skarbø delte åpent og rått, og det var vanskelig å ikke la seg røre av den triste nyheten.

Nå har det snart gått en måned siden hun valgte å dele dette med fansen. I et nytt intervju med VG forteller 48-åringen om hvordan tiden etterpå har vært, og om hvordan hun taklet bruddet.

- Lenge til

Avisa har møtt Skarbø sammen med bestevenninnen og podkastmakkeren Vanessa Rudjord (42). Vanessa var den første Synnøve ringte etter bruddet, og det ble derfor naturlig å prate om det i podkasten.

Alle brudd er vanskelige, men 48-åringen synes dette var spesielt betent fordi de to har et barn sammen.

- Denne gangen er det en helt ny situasjon å bli singel, fordi vi har et barn sammen. Akkurat nå føles det som om det er lenge til jeg skal komme over at vi ikke er en familie lenger, sier hun til VG.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer