Iselin Guttormsen:

- Helt nydelig

Etter flere utfordringer er endelig influenserens boligdrøm oppfylt.

LANG VENTETID: Islin Guttormsen har måttet smurt seg inn med tålmodighet. Foto: Morten Eik / Se og Hør
LANG VENTETID: Islin Guttormsen har måttet smurt seg inn med tålmodighet. Foto: Morten Eik / Se og Hør Vis mer
Publisert

I fjor kunne influenser og sexolog Iselin Guttormsen (36) dele at hun hadde kjøpt et hus.

Boligkjøpet kom bare noen måneder etter det ble kjent at Guttormsen og samboeren Tom Sørensen hadde besluttet å gå hvert til sitt.

De har to døtre sammen, og familien på fire har tidligere bodd sammen på Åros i Asker kommune.

Guttormsen skulle imidlertid møte på humper i veien mot husdrømmen. Nå er hun endelig på plass i sin nye bolig, over et år på overtid.

Iselin Guttormsen bryter ut i tårer under ukens episode av «I fyr og flamme», da hun må møte sin største frykt. Video: TV2 / Selene Fjellvang Lie, Rød Løper Vis mer

Klar for innflytningsfest

Prosessen startet med utfordringer i banken og deretter tregere byggeprosess enn antatt. Dermed kom influenseren i gang med flyttingen seinere enn planlagt.

Til Dagbladet forteller Guttormsen at nesten alt er som det skal i det nye hjemmet.

- Det er alltid den siste lista som tar to år og et kvarter før det er på plass, men ellers er jeg så å si veldig godt på plass. Det er noen småting som må gjøres. Nå gleder jeg meg til sommeren kommer og jeg skal begynne med uteplassen her og lage en hyggelig oase, forteller influenseren.

Guttormsen er fullstendig forelsket i sitt nye hjem, kan hun fortelle.

- Det er så store flater, og hele andreetasjen er nesten bare kjøkken og stue, mitt soverom og bad. Det føles ut som jeg er på et hotell!

- Mange sier at det ser helt nydelig ut, og det er det.

Influenseren har fått god hjelp av både en interiørarkitekt og designer gjennom hele prosessen, og rosen sitter løst.

- Alt har på en måte en rød tråd. Fargene på rommet mitt er i tråd med fargene på badet mitt, som man går rett gjennom. Badet til jentene er i rød tråd og samme farger som rommene deres. Fargene i stua smelter inn med flisene i gangen. Alt er bare helhetlig. Det er veldig gjennomført.

- Endelig på tide med stor innflytningsfest?

- Det kommer! Jeg skal bare legge plast over møblene først, sier en latterfull Guttormsen.

FLERE BARN: Iselin Guttormsen har aldri før vært så forelsket som hun er i sin tidligere dansepartner og nå kjæreste Catalin. Selv har hun to barn fra før av, og på spørsmål om barn med sin nye kjæreste, svarer hun dette. Reporter: Jonas Hammer. Video: Celina Morken / Rød Løper Vis mer

- «Jentebule»

Den nye boligen ligger i kort avstand til huset hun har delt med ekssamboeren. Under byggeprosessen har de delt på å bo ei uke hver i huset slik at barna har et fast sted å bo.

Det er trolig ikke bare Guttormsen som jubler for sin nye bolig. Hun har tidligere forklart at datteren har gitt huset et navn.

- De er veldig gira og gleder seg til de nye rommene sine. Dette skal bli en skikkelig jentebule, og den ene datteren min har allerede døpt huset for «kråkebolleslottet», fortalte hun til Dagbladet i fjor sommer.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer