TV 2-Dorthe fikk ubuden gjest på hytta:

- Helt sjukt

Den profilerte programlederen ante fred og ingen fare da hun hørte en urovekkende lyd bak seg. Hun snudde seg og fikk se noe hun aldri kommer til å glemme.

UBUDEN GJEST: Dorthe Skappel fikk plutselig en revevalp på besøk på hytta. VIDEO: Dorthe Skappel Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Dorthe Skappel (58) har i en årrekke vært å se på tv-skjermen, først og fremst som programleder for «God kveld Norge», men også som programleder for «Gullruten» og som medvirkende i en rekke andre produksjoner, deriblant «Skal vi danse» og «Isdans».

«Sjuk» opplevelse

I 2015 ble det kjent at Dorthe og ektemannen Jon Skappel (59) hadde bestemt seg for å bygge hytte på den svenske ferieøya Koster. Paret har for lengst kommet seg vel til rette på den idylliske øya, og programlederen har aldri lagt skjul på at hun stortrives når hun er på familiens ferieparadis.

Det har også medført at hun i lange perioder ofte reiser dit mutters alene for å slappe av og for å lade batterier. Det gjorde hun også i juni fjor, da hun i ensomhet dro til hytta på Koster. Der skulle hun være i én måned sammenhengende, uten engang å ha med seg hunden sin, Salto.

Det ble et mildt sagt høyinteressant ferieopphold.

- Det var helt sjukt, medgir Dorthe Skappel overfor Dagbladet.

Hørte snåle lyder

Én kveld skulle nemlig den nå 58 år gamle TV 2-profilen legge seg for kvelden. Utgangsdøra på soverommet sto på «klem», og går man ut døra er man midt i naturen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer