Leah Isadora Behn:

- Helt sykt

Nye bilder vekker oppsikt.

MODELL: Leah Isadora Behn har vært på photoshoot, og kommentarene har ikke latt vente på seg. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
MODELL: Leah Isadora Behn har vært på photoshoot, og kommentarene har ikke latt vente på seg. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer
Publisert

Fredag er hele landets influensere ventet å være samlet på årets Vixen Awards, blant dem Leah Isadora Behn (17). Hun er nominert i to kategorier under årets prisutdeling, henholdsvis for «Årets influenser: Beauty» og «Folkets favoritt».

17-åringen har i lang tid gjort seg bemerket for sminkeferdighetene sine, og har fått en stor følgerskare på sosiale medier.

I fjor ble det også kjent at prinsesse Märtha Louises (51) datter har signert med modellfirmaet Team Models. Hittil har man ikke fått sett mye av Behns modellferdigheter.

Nye bilder gir likevel en forsmak på hva en kan vente seg fra influenseren framover.

Hyllest: Leah Isadora Behn tar med seerne hjem i «Powerwomen» og hyller moren Märtha Louise. Video: Viaplay/Rød Løper Vis mer

Kommentarfeltet koker

Onsdag delte Behn en bildeserie bestående av tre bilder for sine 102 000 følgere på Instagram. Bildene er tatt i anledning en fotoseanse for magasinet Elle, der hun er å se i månedens utgave.

Instagram-innlegget har sanket inn over hundre kommentarer, og følgerne holder ikke tilbake.

«DU ER SÅ PEN», har en skrevet, etterfulgt av en emoji med hjerteøyne.

«Wow», skriver en annen.

«Helt sykt», har en tredje skrevet.

«Klarer faktisk ikke ta dette innover meg», skriver en annen, men på engelsk.

Også mamma Märtha og Durek Verrett (48) har lagt igjen hver sin kommentar.

«Altså», skriver Märtha Louise, etterfulgt av to emojier med stjerneøyne og en med hjerteøyne, samt emneknaggen #veldigstoltmamma.

Verrett på sin side har skrevet «Beautiful love».

ARVEREKKE: Leah Isadora Behn er aktuell i «Powerwomen» hvor hun snakker åpent om sitt forhold til den kongelige arverekken. Video: Viaplay/Rød Løper Vis mer

På vei opp og fram

Med sine over 100 000 følgere på Instagram og 322 000 følgere på videoappen TikTok, er det ikke lenge igjen til kong Haralds (85) barnebarn når en halv million følgere på sosiale medier.

Helt siden Behn først dukket opp på bilde- og videoappene, har interessen for henne vært massiv. Også utenlandske følgere ser ut til å like innholdet hun produserer - riktignok på engelsk.

Som nevnt er 17-åringen nominert til årets Vixen i blant annet kategorien «Årets influenser: Beauty», en pris hun i 2021 vant. Samme år debuterte hun også på den røde løperen, og helt siden den gang har det bare gått oppover.

Hun har fått sin helt egen serie «Powerwomen Norge», sammen med andre suksessrike norske kvinner. Behn har også gjestet NRKs «Lindmo», og i høst ble hun håndplukket til å være en av gjestene på gallaarrangementet Le Bal des Débutantes i Paris.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer