Angelina Jolie og Brad Pitt:

- Helte øl og vin på barna

Angelina Jolie kommer med alvorlige anklager mot eksmannen Brad Pitt i nye rettsdokumenter.

BITTERT BRUDD: Brad Pitt og Angelina Jolies ekteskap fikk alt annet enn en lykkelig slutt. Foto: Jim Ruymen/UPI/Shutterstock/NTB.
BITTERT BRUDD: Brad Pitt og Angelina Jolies ekteskap fikk alt annet enn en lykkelig slutt. Foto: Jim Ruymen/UPI/Shutterstock/NTB. Vis mer
Publisert

I 2016 kom sjokkbeskjeden om at ett av Hollywoods desidert største kjendispar, Angelina Jolie (47) og Brad Pitt (58), skulle gå hver til sitt.

Ekteskapet fikk alt annet enn en lykkelig slutt.

Den tilsynelatende dårlige stemningen mellom eksparet har skapt en rekke overskrifter, og det ser ikke ut til å gi seg heller.

Eksparet har som kjent kranglet om omsorgsretten for barna, og om en vingård.

SKILLES: Angelina Jolie og Brad Pitt skal skilles.Video/foto: NTB Scanpix / 20th Century Fox / Redigering: Marie Røssland / Dagbladet Vis mer

En hendelse fra 2016, der Pitt skal både ha vært «verbalt» og «fysisk» voldelig mot Jolie og ett av barna deres om bord i et fly, har også blitt omtalt tidligere.

Tirsdag sendte Jolie inn et motsøksmål mot eksmannen i krangelen om vingården.

I dokumentene, som The New York Times har fått tilgang på, kommer det fram ytterligere detaljer om den dramatiske flyturen i 2016 - som førte til skilsmisse mellom de to.

Det har tidligere blitt omtalt hvordan Pitt skal ha helt øl over Jolie om bord på flyet, og tatt tak i hodet og ristet henne.

I DEKNING: Superstjerne Angelina Jolie skal være på besøk i Ukraina. Ukrainske medier deler videoer av henne som løper i dekning. Video: Ukraine Media Vis mer

I de nye dokumentene The New York Times viser til, kommer det nå fram at Pitt også skal ha vært voldelig mot barna - i tillegg til Jolie.

«Pitt kvalte et av barna og slo et annen i ansiktet», står det i dokumentet.

Videre påstås det at det ikke bare var Jolie som fikk helt alkohol over seg. 58-åringen skal også ha «helt øl og vin på barna».

Ifølge Jolies søksmål endte det ikke der.

Når flyet deres landet, fortalte Jolie Pitt at hun ville ta barna med til et hotell. Han skal deretter ha ropte at «ingen forlater flyet», for så å ha forhindret familien i å gå av i omtrent 20 minutter.

FÅR ROS: Angelina Jolie har valgt å fjerne begge brystene sine for å redusere faren for kreft. Nå hylles hun for å være åpen om valget sitt. Video: NTB Scanpix Vis mer

De føderale myndigheter i USA, som har ansvaret over hendelser på flyreiser, undersøkte hendelsen, men nektet å ta ut tiltale. Få dager etter flyreisen søkte Jolie om skilsmisse.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer