«Farmen kjendis»:

Hemmelig avtale rett i vasken

Öde Nerdrum fikk besøket, men gjorde samtidig en mislykket avtale som ikke ble vist på tv.

INTERN DEAL: Markus Bailey og Öde Nerdrum gjorde en avtale før søndagens tvekamp som ikke gikk helt etter planen. Foto: Alex Iversen / TV 2
INTERN DEAL: Markus Bailey og Öde Nerdrum gjorde en avtale før søndagens tvekamp som ikke gikk helt etter planen. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det var Markus Bailey (28) som søndag røk ut av «Farmen kjendis», etter å ha tapt tvekampen i slegge mot Öde Nerdrum (25). Men selve tvekampen var ikke den eneste bekymringen som gikk gjennom hodet til de to duellantene.

Fikk nei

Dagen i forveien skulle nemlig Nerdrum og Bailey bli enige om hvem som skulle få besøk på kjempehytta, og Nerdrum, som hadde fått et svært godt forhold til spesielt Anniken Jørgensen (25), ville gjerne ha besøket.

- Det var helt greit for Markus. Men den som fikk besøk skulle også få noen boller, og de ville Markus gjerne ha, forteller tvekampvinneren til Dagbladet.

Ifølge 25-åringen var han selv ikke særlig interessert i bollene, fordi han hadde mistet søtsuget etter tre uker på gården.

- Jeg sa til Markus at han kunne få dem, men det fikk vi ikke lov til av produksjonen. Det ble noen komplikasjoner.

Måtte finne erstatning

- Komplikasjoner?

- Ja, for Markus godtok det. Planen min var at han skulle få den ene bollen. Men så skjedde det ting, fordi noen andre deltakere fant bollene på brygga ved gården, der de var lagt klare til den som skulle besøke meg. De trodde produksjonen hadde glemt igjen litt mat, og spiste det opp, erkjenner han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer