Ozzy Osbourne:

«Hemmelig» datter snakker ut

På MTV fikk seerne inntrykk av at Ozzy Osbourne bare hadde to barn. Sannheten er en litt annen.

NUMMER TRE: Det er godt kjent at Sharon og Ozzy Osbourne har de to barna Jack og Kelly, men du har muligens ikke hørt om den tredje - Aimée Rachel. Hun har holdt seg borte fra rampelyset helt bevisst. Nå forteller hun hvorfor. Her fotografert i 2004. Foto: NTB Scanpix
NUMMER TRE: Det er godt kjent at Sharon og Ozzy Osbourne har de to barna Jack og Kelly, men du har muligens ikke hørt om den tredje - Aimée Rachel. Hun har holdt seg borte fra rampelyset helt bevisst. Nå forteller hun hvorfor. Her fotografert i 2004. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det var i noen år vanskelig å skru på MTV uten at den tidligere Black Sabbath-rockeren Ozzy Osbourne (71) møtte deg på skjermen. Rockedagene hadde han imidlertid lagt bak seg, og det var mer fokus på hans rus-, ekteskaps- og familieproblemer enn noe annet i den nå famøse realityserien.

Vi ble spesielt godt kjent med barna han og Sharon Osbourne (67) fikk i løpet av ekteskapet, Jack (34) og Kelly (35). Begge ble superkjendiser, og figurerer fortsatt i amerikansk sladderpresse. Slik serien var lagt opp, kunne det virke som de to var de eneste barna paret hadde fått. Det stemmer derimot ikke.

Sett bort fra de tre andre barna Ozzy har fra et tidligere forhold, har han og Sharon også datteren Aimée Rachel (36) sammen. Hun er nå blitt 36 år gammel, og har bestemt seg for å stikke nesa ut i offentligheten for første gang på lenge.

Flyttet for å unngå familien

Hun medvirket nemlig ikke serien, noe som var en helt bevisst avgjørelse fra hennes side. Det forteller hun i et intervju med radioprogrammet Q1043, ifølge People.

- Jeg vokste opp med en ganske berømt far uansett, og … Jeg har alltid satt veldig pris på å ha et privatliv i den familien, forteller hun om hvorfor hun ikke ville være med i programmet, som gikk fra 2002 til 2005.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer