Skattelister 2022:

Hemmelig formue

Flere av årets realitystjerner har mer enn nok å leve på.

20 MILLIONER: Anders Rydning hadde en nøktern inntekt i 2022, men troner på listetoppen når det kommer til formue. Foto: Morten Eik/Se og Hør
20 MILLIONER: Anders Rydning hadde en nøktern inntekt i 2022, men troner på listetoppen når det kommer til formue. Foto: Morten Eik/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I år, som før, har norske TV-seere fått bryne seg på flere ulike realitykonsepter. «Skal vi danse», «Farmen» og «Forræder» er alle ferdig for i år, og publikum har gjennom programmene stiftet flere nye bekjentskap.

Men hvordan var de forskjellige deltakernes økonomi i 2022? Tidlig onsdag morgen kom svaret på nettopp det, da ligningstallene for fjoråret ble offentliggjort. Og den byr på en rekke overraskelser!

For eksempel kommer det fram i skattelistene av årets «Farmen»-vinner Anders Rydning (37) har en formue på over 20 millioner norske kroner!

VELSTÅENDE: Anders Rydning har en frodig formue. Foto: Morten Eik/Se og Hør
VELSTÅENDE: Anders Rydning har en frodig formue. Foto: Morten Eik/Se og Hør Vis mer

Det er langt mer enn noen av de andre deltakerne i år. Yassin El Barkani (31) er den eneste deltakeren med en inntekt på over 1 million kroner.

VERDIG: Dette sier vinneren og andreplassen om finalen i «Farmen». Video: Bjørn Ekker / Rød Løper. Vis mer

Som Dagbladet tidligere har skrevet om er det også en av årets «Jakten på kjærligheten»-bønder som har nok til salt i grøten.

ERLEND CHRISTOFFERSEN: Deltakeren har en skyhøy formue. Foto: Fremantle / TV 2
ERLEND CHRISTOFFERSEN: Deltakeren har en skyhøy formue. Foto: Fremantle / TV 2 Vis mer

Erlend Christofferens (40) formue er på svimlende 378 millioner kroner. Inntekten hans er imidlertid på 0 kroner.

Sigrid Tolsby (30) er den eneste bonden med millioninntekt.

Av årets «Skal vi danse»-stjerner er det TV-kokk Christer Rødseth (33) som troner øverst på inntektslisten med 1,4 millioner. Morten Hegseth (37) tjener best av dommerne med 2,3 millioner kroner.

TOPP 2: Aslak Maurstad og Alexandra Joner var ikke bare topp 2 i dansekonkurransen! Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
TOPP 2: Aslak Maurstad og Alexandra Joner var ikke bare topp 2 i dansekonkurransen! Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer

Aslak Maurstad (31) og Alexandra Joner (33) hevder seg imidlertid når det kommer til formue - begge har drøyt 2 millioner kroner.

Av gjengen som har måttet overbevise om at de er lojale spillere i «Forræder» er det eiendomsmegler Karianne Amlie (46) som har den høyeste inntekten.

Hun skal ifølge skattelistene ha dratt inn hele 3,2 millioner kroner i 2022 - hun troner også øverst på lista når det kommer til formue, da på 6,7 millioner.

MILLIONÆR: Karianne Amlie har flere millioner i både inntekt og formue. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
MILLIONÆR: Karianne Amlie har flere millioner i både inntekt og formue. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer

Petter «Katastrofe» Kristiansen (34) er nummer to på inntektslisten med 2,3 millioner kroner. Forfatter Tom Egeland (64) er nummer to på formue, med 4,7 millioner.

NEKTET: Én av høstens «Forræder»-deltakere fikk en fysisk reaksjon på å bli utnevnt som forræder. Da ble valget enkelt. Reporter: Thale Kristensen. Video: Kine Falch / TV 2 Vis mer

Det er et vidt spenn på hva de ulike deltakerne i de forskjellige programmene tjener, samt hva de har i formue. Det er verdt å nevne at noen av dem også har vært i rampelyset i en årrekke, mens andre var helt ukjente frem til de deltok i reality i år.