Hertuginne Meghan:

Hemmelig møte med Clinton

Denne uka møttes Hertuginne Meghan og USAs tidligere førstedame, Hillary Clinton, i all hemmelighet, ifølge People.

HEMMELIG MØTE: Tirsdag denne uka møtte Meghan USAs tidligere førstedame, Hillary Clinton, i England. Foto: NTB Scanpix
HEMMELIG MØTE: Tirsdag denne uka møtte Meghan USAs tidligere førstedame, Hillary Clinton, i England. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Fredag melder People at hertuginne Meghan møtte USAs tidligere førstedame, Hillary Clinton. Møtet fant sted samme dag som Clinton uttrykte sin støtte til Meghan.

Clinton var nylig i England sammen med dattera Chelsea Clinton i forbindelse med lanseringen av hennes nye bok. Verken Chelsea eller prins Harry skal ha vært til stede da det hemmelige møtet fant sted.

NEI: Alt gikk ikke helt etter planen da Hertuginne Meghan Markle skulle hilse på en gammel venn på et veldedighetsarrangement. Video: Rød Løper/AP DV Vis mer

Skal ha møtt Archie

Ikke navngitte kilder bekrefter at Clinton besøkte Meghan i Windsor tirsdag etter å ha blitt invitert dit, ifølge People. Meghans seks måneder gamle sønn, Archie, skal også ha vært til stede.

- Det var søtt. Clinton fikk lov til å holde ham, og kose med ham. Hun er veldig stolt over Chelseas tre barn, og de snakket mye om spedbarn og matvaner, sier en kilde til kjendisnettstedet.

Under kvinnedagen i 2015 avslørte Meghan at hun som 11-åring sendte et brev til Clinton hvor hun kritiserte en reklamefilm for å spille på stereotypiske kjønnsroller.

Dette skal ha vært blant samtaleemnene da de møttes denne uka.

TAR TIL TÅRENE: Prins Harry blir svært sentimental når han snakker om farsrollen under den årlige WellChild Awards i London. Video: NTB Scanpix / Rød Løper Vis mer

Uttrykte støtte

Samme dag uttalte Clinton i et intervju med BBC at pressens behandling av Meghan har vært «hjerteskjærende og galt». I oktober kunngjorde Meghan at hun vil saksøke britiske Mail on Sunday, som følge av en langvarig konflikt.

- Jeg tror så absolutt at det finnes rasistiske og sexistiske elementer i det som foregår, sa Clinton.

Videre lovpriste hun Meghan, og omtalte henne som en fantastisk ung kvinne, som har banet sin egen vei her i livet.

- Som en mor, så vil jeg bare omfavne henne. Herregud. Jeg vil bare gi henne en klem. Jeg vil si til henne at hun må kjempe videre, og ikke la skurkene knekke henne.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer