Petter og Gunhild Stordalen:

Hemmelig pakt sikrer millionene

Gunhild Stordalen blir trolig rikelig kompensert etter bruddet.

BRUDD: Petter og Gunhild Stordalen melder at de at flytter fra hverandre etter 14 år. Foto: NTB Scanpix / Redigering: Øystein Sæthre Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Etter 14 år som par, bestemte Petter (56) og Gunhild Stordalen (40) seg søndag kveld for å offentliggjøre at de flytter fra hverandre. De ville offentliggjøre det selv, for å forhindre rykter og spekulasjoner.

Planen er at de om kort tid flytter hver til sitt, men de er klare på at de skal være både venner og støttespillere i tiden som kommer. Hun er fortsatt Petters store kjærlighet, og han vil fortsette å brenne for hennes kampsaker, ifølge pressemeldingen de sendte ut.

Det er ingen tvil om at paret er et av landets mest formuende, og bruddet mellom dem kunne også ha hatt store økonomiske konsekvenser.

Hemmelig innhold

I fjor sto Petter oppført med en formue på 578 millioner kroner, mens Gunhild sto oppført med en formue på 444 000 kroner. Petter Stordalen har overført store deler av formuen sin, aksjene, til barna - og har derfor ikke milliardene registrert på seg.

En halv milliard i formue er likevel ikke noe å kimse av. Dagbladet har tidligere omtalt den spesielle avtalen de to har, om hvordan verdier skal fordeles ved et eventuelt brudd.

Opplysningene stammer fra en VG-sak fra 2010. Den gang het det at Gunhild vil få et beløp på over 100 millioner kroner om ekteskapet tar slutt - noe det altså nå trolig har gjort.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer