Prinsesse Ingrid Alexandra:

Hemmelig samarbeid sluppet

Prinsessen har hatt et hemmelig prosjekt med russekongen Tix.

Det er den populære artisten Tix som har laget russelåta til russebussen Studio 23, som prinsesse Ingrid Alexandra er en del av. Låt: Tix / Universal Music Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Kronprins Haakon (49) og kronprinsesse Mette-Marits (49) datter, prinsesse Ingrid Alexandra (19), har de tre seineste åra vært elev på Elvebakken videregående skole i Oslo.

Det betyr også at hun er russ denne våren, som flere titalls tusen av andre tredjeklassinger i landet.

Som seg hør og bør skal det både festes og sosialiseres den neste måneden. For Ingrid Alexandras del gjøres det med resten av russen på russebussen Studio 23.

I dag kunne Se og Hør avsløre at prinsessen og russegjengen hennes har fått god hjelp i årets russefeiring. Den populære artisten Andreas Haukland (30), bedre kjent som Tix, har nemlig i all hemmelighet laget russelåta til bussen.

Natt til fredag ble låta sluppet. På TikTok skriver Tix at «Pøssy Project er tilbake i russetida». Låta har samme navn som russebussen - «Studio 23».

«Alltid jeg som fucker opp. Alltid på et party er det jeg som fucker opp. Alle vet hva som skjer når den drikka går ned, alltid jeg som fucker opp, men gir faen i det», starter låta.

Videre synges det «Aldri jeg som er den første på byen, aldri jeg som er den første som spyr. Det er aldri jeg som takker nei når du byr» og «Alltid jeg som turner opp, som aldri klarer å si stopp».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer