Prinsesse Madeleine:

Hemmeligheten hun skjuler for barna

- Jeg tror det kommer til å komme naturlig, sier prinsesse Madeleine.

KONGELIG: Prinsesse Madeleines tre barn lever et tilsynelatende skjermet liv. Nå forteller prinsessen om hemmeligheten hun foreløpig skjuler for barna. Her sammen med datteren Leonore i 2016. Foto: Scanpix
KONGELIG: Prinsesse Madeleines tre barn lever et tilsynelatende skjermet liv. Nå forteller prinsessen om hemmeligheten hun foreløpig skjuler for barna. Her sammen med datteren Leonore i 2016. Foto: Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det kan være vanskelig for oss «vanlige» mennesker å se for seg hvordan det er å vokse opp som kongelig og i en av landets mest offentlige familier. Blitsregn er en naturlig del av store arrangementer man deltar på, og store hendelser i livet dokumenteres godt i internasjonal presse.

Vår egen kronprins Haakon (46) uttalte nylig i «Året med kongefamilien» at han og kronprinsesse Mette-Marit (46) ønsker å gi barna sine en så naturlig oppvekst som mulig, hvor det skal være rom for å være både barn og ungdom.

Og nå viser det seg at prinsesse Madeleine av Sverige (37) kanskje kjører noe av den samme taktikken når det gjelder hennes barn.

Kongelig bakgrunn

Sammen med Chris O'Neill (45) har hun døtrene Leonore (5) og Adrienne (1), og sønnen Nicolas (4), og i et intervju med Mama i fjor høst avslørte den 37 år gamle prinsessen en stor detalj hun har holdt hemmelig for barna sine ifølge Hänt.

Hun har nemlig ikke fortalt sine tre barn om sin kongelige bakgrunn.

- Jeg tror det kommer til å komme naturlig, og jeg tror det var sånn det var for meg også, for jeg kan ikke huske at mamma og pappa satt seg ned med oss for å snakke om det. Derimot kom det helt naturlig etter hvert, sier hun, og fortsetter:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer