Melina Johnsen

Hemmelighetsfull om ny flamme

«Ex on the beach»-deltakeren har funnet kjærligheten på ny.

HEMMELIGHETSFULL: Melina Johnsen måtte svare på spørsmål om kjærligheten på den røde løperen før Gullruten 2019. Nå kan hun bekrefte at hun har funnet en ny flamme i livet sitt. Vis mer

Under deltakelsen i realityprogrammet «Ex on the Beach» var det østfoldingen Melina Johnsen (22) som fikk mest oppmerksomhet. Med sine krasse uttalelser, kjærlighetsdrama og utgivelse av egen låt, har hun vært omtalt i brorparten av norske medier den siste tida.

I disse dager er 22-åringen aktuell med TVNorges nye Dplay-satsing «Influenserne», og forrige helg stakk hun også av med prisen for «Årets deltaker» under Gullruten for sin innsats i realityprogrammet.

Nå er det imidlertid ikke bare Gullruten-prisen Johnsen kan juble over, men også en ny mann i livet sitt.

Johnsen har tidligere vært kjæreste med «Ex on the Beach»-deltaker Adrian Sellevoll (21), men i september tok forholdet mellom dem slutt.

VANT SIN FØRSTE PRIS: Melina Johnsen Gullruten i kategorien «årets deltaker». Video: Rød Løper Vis mer

Det bekreftet Johnsen overfor Dagbladet samme måned.

- Vi er ikke sammen lenger, og jeg kan bekrefte at vi har gått fra hverandre. Mer enn det ønsker jeg ikke å si. Jeg er ikke på jakt etter noe nytt forhold nå, fortalte hun den gang.

BRUDD: Adrian Sellevoll og Melina Johnsen gikk hver til sitt i september. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør
BRUDD: Adrian Sellevoll og Melina Johnsen gikk hver til sitt i september. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør Vis mer

Vil holde forholdet privat

Identiteten til sin nye flamme vil hun helst holde for seg selv, men kan bekrefte overfor Dagbladet at hun har funnet seg en ny flørt.

- Hehe, er det en kjæreste eller beundrer? Nei, jeg kan vel si at jeg har en liten flørt som jeg er veldig glad i, forteller Johnsen, og legger til:

- Men hvem det er, det vil jeg holde privat.

Da realitystjerna dukket opp på den røde løperen under helgens Gullruten, var hun også svært hemmelighetsfull når det kom til kjærlighetslivet sitt.

- Jeg er singel, svarte hun på spørsmål om hun har kjæreste, og la til at hun har flere muligheter.

Men nå kan det altså se ut til at noen har kapret hjertet hennes.

ENDRING: Melina Johnsen lot kamerateamet fra «Influenserne» bli med inn da hun skulle gjøre en endring på utseendet. Video: Dplay / Kine Falch. Reporter: Thea Hope Vis mer

Slapp låt om skandaleutsagnet

Som tidligere nevnt skapte Melina Johnsen liv og røre under sin deltakelse i «Ex on the Beach». De fleste minnes sikkert utsagnet «du er stygg, feit og bleik. Du drar ned håret og leker deilig. Du er ikke en dritt, bitch! Bare hør her» som Johnsen meldte i en av de aller første episodene.

Utsagnet gikk sin seiersgang på nettet i ettertid, og har blitt et uttrykk mange bruker i tullete sammenhenger. I fjor høst ble det også til en låt, sunget av hovedpersonen selv.

Sangen starter med at utsagnet sies, før den glir over i elektroniske beats og andre vers om hvordan det var å spille inn serien og hvordan det er å være Melina Johnsen.

DEBUTERER: Melina Johnsen (22) fra «Ex on the Beach» har allerede skapt flere overskrifter på grunn av oppførselen sin i villaen. Nå debuterer hun som artist, med låta «Bitch, hør her». Teksten har hun derimot litt problemer med å huske. Reporter: Ruben Pedersen. Video: Ørjan Ryland / Dagbladet Vis mer

Da Dagbladet møtte Johnsen i anledning slippet av låten i september, husket hun ikke teksten på singelen, som fikk tittelen «Bitch, hør her».

- Jeg synes det er jævlig lættis, hvem skulle trodd at jeg hadde kommet med en låt. Den ble morsom, så får vi se hva den norske befolkningen tenker. Jeg tror nok ikke det blir flere låter, men om noen vil lage noe med meg, er det bare å ta kontakt, flirte hun overfor Dagbladet.

22-åringen kunne forsikre om at prosjektet i all hovedsak var humoristisk, selv om hun ikke hadde hatt noe imot om den toppet hitlistene etter hvert. Låta er produsert av plateselskapet Tylden & Co, og inneholder fraser som «for å få meg må du være prins, gi meg alt jeg vil» og «silikon og fillers, det synes jeg er bra».

- Jeg synes den representerer meg ganske bra, egentlig. Jeg kunne jo sagt alt jeg synger på ekte, så det er ikke påtatt eller noe, fortalte hun.

View this post on Instagram

Jeg er så lykkelig om dagen🖤

A post shared by MELINA JOHNSEN 💎 (@melinajohnseen) on

Oppsøkende fans

På godt og vondt har østfoldingen tiltrukket seg et stort publikum etter realitydeltakelsen. Selv om kjendisstatus er noe realityprofilen har drømt om lenge, skjedde det ikke uten bismak.

I oktober så nemlig Johnsen seg nødt til å ta et oppgjør med fans og følgere. På Instagram ba hun innstendig om at folk måtte slutte å komme uoppfordret på døra hennes.

- Det er flere som har funnet ut hvor jeg befinner meg, og til sammen har kanskje rundt 10-11 stykker plutselig dukket opp på døra til venninnen min. Jeg synes det er utrolig ekkelt og ubehagelig. De står utenfor og skriker navnet mitt, noe som er spesielt uhyggelig for venninnen min når jeg ikke engang er til stede, fortalte Johnsen til Dagbladet.

22-åringen forklarte videre at hun har lagt ut bilder i sosiale medier, hvor det ut fra omgivelsene har vært mulig å lokalisere hvor hun befinner seg. At flere skulle klare å finne den nøyaktige døra til venninnas leilighet, syntes hun imidlertid var ubehagelig.

- I likhet med venninnen min, synes jeg ikke det er noe gøy. Ekstra trist er det at dette også går ut over henne. Det skal bare ikke skje.