Henlegger sak mot Asap Rocky-offer

- Jeg har fått beskjed av påtalemyndigheten om at saken mot ham er henlagt.

SE TV: En video som ble tatt i Stockholm 30. juni, skal vise Rakim Mayers, bedre kjent som «Asap Rocky» gå til angrep på en mann på gata. Reporter: Emilie Rydning. Video: @asaprocky og NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Den 30. juni var den amerikanske rapperen Rakim Mayers (30), bedre kjent som Asap Rocky, involvert i en voldshendelse i Stockholm. Det ledet til at artisten ble varetektsfengslet, siktet for grov kroppsskade.

Rapperens livvakt var også på plass da hendelsen fant sted. Han besluttet kort tid etter å politianmeldte offeret, da livvakten selv mener han ble utsatt for vold.

Nå er saken henlagt, ifølge Expressen.

- Jeg har fått beskjed av påtalemyndigheten om at saken mot ham er henlagt, sier offerets advokat, Magnus Strömberg til avisa.

- Det er feil

Sistnevnte forklarer at hans klient er av den oppfatning at Asap Rockys livvakt også var innblandet i voldshendelsen 30. juni, og at han har hatt det svært tøft etter hendelsen.

Livvakten er for øvrig ikke blitt varetektsfengslet i forbindelse med saken.

- Han føler seg veldig utsatt og sterkt preget. Han har det ikke bra, forklarer offerets advokat.

Fortsatt i varetekt

Nyheten kommer bare dager etter at domstolen bestemte seg for at rapperen skulle forbli varetektsfengslet, og at han skal holdes i fengsel til den 25. juli. En ny avgjørelse blir tatt etter det.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer