Triana Iglesias:

Hentet med luftambulanse under «Farmen»-innspilling

Triana Iglesias skadet seg stygt på gården.

SKADET: Triana Inglesias havnet på sykehus etter en ulykke på realitygården. Foto: Privat
SKADET: Triana Inglesias havnet på sykehus etter en ulykke på realitygården. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

«Paradise Hotel»-programleder Triana Iglesias (37) ble mandag denne uka stygt skadet under en ridetur på «Farmen»-gården. Hun ble fløyet i luftambulanse til sykehuset, og har ikke lenger anledning til å delta i det TV 2s realityprogram.

Saken ble først omtalt av TV 2.

- Da de red over tunet ble hestene urolige, uklart av hvilken grunn, noe som førte til at Triana falt av hesten. Hun ble sittende fast i stigbøylen før hun så falt i bakken. Både Triana og den andre deltakeren er hestevante og de fulgte alle sikkerhetsprosedyrer, inkludert å bruke hjelm, forteller presseansvarlig for «Farmen kjendis» i TV 2, Alex Iversen, til Dagbladet.

Ute av «Farmen kjendis»

Som følge av ulykka pådro Iglesias seg flere ribbeinsbrudd og indre blødninger, og i og med at skadene var såpass alvorlige vil hun altså ikke kunne returnere til gården. Grensen for hvor lenge deltakerne kan være borte fra gården er 24 timer, og det var ingen mulighet for Iglesias å komme tilbake.

- På Kongsvinger sykehus ble det avklart at Triana hadde ribbensbrudd og mulige indre skader. Hun ble fløyet videre med luftambulanse til Ullevål sykehus rett etter midnatt. Skadene Triana pådro seg var så alvorlige at det dessverre var umulig for henne å fortsette videre på «Farmen kjendis», sier Alex Iversen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer