<strong>SKADET:</strong> Triana Inglesias havnet på sykehus etter en ulykke på realitygården. Foto: Privat
SKADET: Triana Inglesias havnet på sykehus etter en ulykke på realitygården. Foto: Privat Vis mer

Triana Iglesias:

Hentet med luftambulanse under «Farmen»-innspilling

Triana Iglesias skadet seg stygt på gården.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

«Paradise Hotel»-programleder Triana Iglesias (37) ble mandag denne uka stygt skadet under en ridetur på «Farmen»-gården. Hun ble fløyet i luftambulanse til sykehuset, og har ikke lenger anledning til å delta i det TV 2s realityprogram.

Saken ble først omtalt av TV 2.

- Da de red over tunet ble hestene urolige, uklart av hvilken grunn, noe som førte til at Triana falt av hesten. Hun ble sittende fast i stigbøylen før hun så falt i bakken. Både Triana og den andre deltakeren er hestevante og de fulgte alle sikkerhetsprosedyrer, inkludert å bruke hjelm, forteller presseansvarlig for «Farmen kjendis» i TV 2, Alex Iversen, til Dagbladet.

<strong>UTE AV FARMEN:</strong> Triana Iglesias har ikke lenger mulighet til å delta i realitykonkurransen. Foto: Morten Eik
UTE AV FARMEN: Triana Iglesias har ikke lenger mulighet til å delta i realitykonkurransen. Foto: Morten Eik Vis mer

Ute av «Farmen kjendis»

Som følge av ulykka pådro Iglesias seg flere ribbeinsbrudd og indre blødninger, og i og med at skadene var såpass alvorlige vil hun altså ikke kunne returnere til gården. Grensen for hvor lenge deltakerne kan være borte fra gården er 24 timer, og det var ingen mulighet for Iglesias å komme tilbake.

- På Kongsvinger sykehus ble det avklart at Triana hadde ribbensbrudd og mulige indre skader. Hun ble fløyet videre med luftambulanse til Ullevål sykehus rett etter midnatt. Skadene Triana pådro seg var så alvorlige at det dessverre var umulig for henne å fortsette videre på «Farmen kjendis», sier Alex Iversen.

FARMEN KJENDIS: I dag ble det kjent hvilke kjendiser som skal være med på neste års Farmen Kjendis. For en av deltakerne ble det hektiske dager før innspillingen startet. Vis mer

Triana Iglesias har selv delt et bilde på Instagram etter den dramatiske hendelsen. Til et bilde av seg selv i sykesenga skriver hun at hun har blitt tatt godt vare på av de ansatte på sykehuset, og at familie, venner og forloveden har vært en god støtte de siste dagene.

- Jeg føler kjærligheten. Nå gleder jeg meg til å komme meg tilbake på beina, avslutter hun.

View this post on Instagram

When “Paradise Hotel” is over for this year, so you need to figure out a new way to get all the attention. Joking aside.... I am So grateful for my body. I am So grateful for my health. I am So grateful for my life. Life is a crazy mix of all the beautiful love and pain mixed up into the magical amazing moments called life, and I am so grateful for every present moment. A couple of days ago I had a forceful blow to my abdomen, 5 fractured ribs, a ruptured spleen and injured liver. Then my lungs made it difficult to breath. All in all I had a bad accident, but now - laying here at the hospital, I feel very grateful, lucky and strong. I know that I was in the right place at the right time because every moment is perfect / Alt er til enhver tid helt perfekt.... We are all challenged sometimes, it’s ok. It’s natural, we are nature. We are like the sun and the rain, The still and the storm. And all of the seasons are just as valuable. Whatever is happening - Surrender, and just allow it. There is so much trust in the flow of life. The last two weeks at #Farmenkjendis have been absolutely fantastic. I met some amazing people and had a really cool experience. Now I just have to heal completely - and I will. I have been taken care of by very good people at the hospital, so I am in good hands. My family, friends and fiancé have been such great support. And I also really appreciate all the love and support I have received by messages the recent days. I feel the Love. Now I look forward to getting back on my feet really soon. 💪🏽❤️ From TV2.no: “Et team fra produksjonsselskapet så deler av hendelsen. De forsøkte å gi hjelp og avklare skaden, og lege, ambulanse og produksjonsledelse ble kontaktet. På Kongsvinger sykehus ble det avklart at Triana hadde ribbensbrudd og mulige indre skader. Hun ble fløyet videre med luftambulanse til Ullevål sykehus rett etter midnatt. Skadene Triana pådro seg var så alvorlige at det det dessverre var umulig for henne å fortsette videre på Farmen kjendis.” (https://www.tv2.no/underholdning/10654264/) Thank you for having me TV2 Farmen. 🙏🏻

A post shared by Triana Iglesias (@trianaiglesias) on

Trakk seg i siste sekund

Iglesias er imidlertid ikke den eneste deltakeren i den kommende sesongen av «Farmen kjendis» som har endt opp på sykehus. Bare kort tid etter at deltakerne ble kunngjort i mai, ble det nemlig kjent at blogger Anniken «Annijor» Jørgensen (22) hadde trukket seg i siste sekund.

- Anniken ble syk natt til onsdag, og har dessverre vært nødt til å trekke seg fra å delta i årets «Farmen kjendis». Hun er nå innlagt på Lovisenberg sykehus. Hun synes det er veldig trist å ikke få være med på «Farmen kjendis», og håper hun får lov til å reise hjem snart, sa Alex Iversen til Dagbladet da nyheten ble kjent.

Jørgensen delte den gang selv flere bilder på Instagrams historiefunksjon, hvor hun blant annet forklarte at hun var blitt syk allerede i februar. Overfor Dagbladet fortalte bloggeren at det var mistanke om hjernehinnebetennelse som gjorde at hun måtte på sykehuset.

DRO TIL SKOGS: I dette intervjuet, som ble gjort rett før det var kjent at Anniken «Annijor» Jørgensen måtte trekke seg fra Farmen, kommer det fram at influenceren hadde lagt en slagplan før deltakelsen på gården. Vis mer

- Jeg ble behandlet for hjernehinnebetennelse på sykehuset i Kongsvinger. Alle symptomer tydet på dette, og de ønsket å være føre var.

Ryggmargsprøven viste imidlertid ingen betennelse på 22-åringens hjerne, men derimot at hun hadde et virus som herjet i kroppen. Bloggeren ble skrevet ut av sykehuset noen dager seinere. Blogger Stina Marie Bakken (26) hoppet inn i siste liten og erstattet Jørgensen på gården.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer