Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

«Keeping Up With the Kardashians»:

Her barker søstrene sammen

Den nye sesongen av «Keeping Up With the Kardashians» byr på mer drama - og denne gangen ender det i slåsskamp.

SLÅSSKAMP: Kim og Kourtney Kardashian havner i en heftig slåsskamp i den nye sesongen av «Keeping Up with the Kardashians». Foto: Skjermdump fra Youtube
SLÅSSKAMP: Kim og Kourtney Kardashian havner i en heftig slåsskamp i den nye sesongen av «Keeping Up with the Kardashians». Foto: Skjermdump fra Youtube Vis mer

Kardashian-klanen er godt kjent for sine dramafylte liv. Spesielt mye drama har det vært mellom søstrene Kim Kardashian West (39) og Kourtney Kardashian (40) den seineste tida - og intet mindre blir det framover.

Nå har nemlig fansen fått en smakebit av den 18. og kommende sesongen av «Keeping Up With the Kardashians».

- Aldri angrip meg

Gjennom korte klipp fra den populære serien får vi blant annet se søstrene Kim og Kourtney i en heftig krangel - som etter hvert utvikler seg til noe som kan se ut som en slåsskamp.

Først får vi høre en sint Kourtney som roper ut «du har ingenting å si» mot Kim, for så å kaste ei vannflaske etter søstera.

SLÅR TIL: Kim Kardashian klarer ikke å holde tilbake under krangelen med søsteren Kourtney. Foto: Skjermdump Youtube
SLÅR TIL: Kim Kardashian klarer ikke å holde tilbake under krangelen med søsteren Kourtney. Foto: Skjermdump Youtube Vis mer

Etter hvert ender Kardashian-søstrene i det som kan se ut som en slåsskamp, der de begge ligger på bakken - med Kim i bunnen og Kourtney på topp.

Til slutt får vi se Kim slå til Kourtney.

- Aldri angrip meg på den måten, sier en illsint Kim før klippet avsluttes.

SØSTER-KRANGEL: Kim og Khloé er misfornøyd med Kourtneys åpenhet i realityserien «Keeping Up with the Kardashians». Video: TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

En lang strid

Det er ingen hemmelighet at de berømte søstrene har hatt sine krangler opp gjennom åra - spesielt Kourtney, Kim og Khloé (35).

I forrige sesong ble man vitne til den store konflikten mellom de tre, da Kourtney trakk seg mer tilbake fra familieprogrammet - noe de to andre søstrene reagerte sterkt på.

Ifølge People truet Kim og Khloé med å droppe søsteren i familiens realityserie.

- Jeg prøver å holde deler av livet privat, og jeg liker ikke å dele noe om datinglivet mitt, sa Kourtney i en tidligere episode, ifølge magasinet.

Søstrene hennes reagerte på at 40-åringen stadig deler og medvirker mindre i serien, og påstår at det fører til at de må dele mer av sine privatliv for å kompensere.

- Jobben vår er å være åpne og ærlige og dele mye av oss selv, men de siste åra har det virka som at Kourtney ikke har vært åpen om privatlivet sitt på kamera, fortalte Kim, og fortsatte:

- Så alle de dagene Kourtney ikke filmer, må Khloé og jeg plukke opp dritten etter henne, og dele mer. For hva er programmet hvis vi ikke deler fra livet vårt?

KRANGLER: Kourtney og Kim Kardashian krangler - nok en gang - i ukens episode av «Keeping Up with the Kardashians». Video: TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

Før jul fortalte 40-åringen til Entertainment Tonight at hun trekker seg tilbake fra realityserien for å fokusere på sønnene Mason (9) og Reign (4), samt datteren Penelope (7).

- Jeg har bestemt meg for å bruke mer tid som mamma og bruke mer av energien min der, sa hun - og la til:

- Men jeg sier ikke farvel.

Hele Norges coronakart