«Camp Senkveld»:

Her blir Markus Bailey kroppsmalt i «Camp Senkveld»: - Jeg blir sjelden flau, men det ble jeg da

Tv-profilen måtte utfordre intimsonene. 

HEIT ROSEMALING: Når Camp Senkveld legger til rette for rosemaling på nakne kropper går det hett for seg, så hett at Katarina Flatland trenger en pause. Video: Camp Senkveld / TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I kveld får vi nok et gjensyn med Thomas Numme, Harald Rønneberg og deres to kjendislag i «Camp Senkveld».

De to programlederne og de ti celebre deltakerne får virkelig bryne seg på litt av hvert under konkurransen, og spesielt under kveldens utfordring som er kroppsmaling.

Deltakerne skal male hverandre fra topp til tå, og resultatet blir til slutt vurdert av en rosemalingsekspert.

Se video øverst i saken!

For tv-profil Markus Bailey (24) blir det hele en pinlig affære.

- Det er alltid rart å skulle eksponere seg selv på den måten. Jeg freaket helt ut av den oppgaven, men så kom konkurranseinnstinktet. Jeg blir sjelden flau, men det ble jeg da, sier han til Dagbladet.

TØFFE UTFORDRINGER: Under årets «Camp Senkveld» er Markus Bailey (bak i midten) en del av Nummes lag (det blå laget) sammen med Katarina Flatland, Henrik Fladseth, Anna Rasmussen og Eilev Bjerkerud. De kjemper mot Rønnebergs lag, som består av Adelén Rusillo Steen, Nadya Khamitskaya, Håvard Lilleheie, Kristoffer Olsen og Hallgeir Kvadsheim. Foto: TV 2
TØFFE UTFORDRINGER: Under årets «Camp Senkveld» er Markus Bailey (bak i midten) en del av Nummes lag (det blå laget) sammen med Katarina Flatland, Henrik Fladseth, Anna Rasmussen og Eilev Bjerkerud. De kjemper mot Rønnebergs lag, som består av Adelén Rusillo Steen, Nadya Khamitskaya, Håvard Lilleheie, Kristoffer Olsen og Hallgeir Kvadsheim. Foto: TV 2 Vis mer

- Ganske jævlig

I klippet ser man at Bailey reagerer spesielt sterkt når Thomas Numme maler ham på brystet.

- Det var noe helt rart med det å skulle kle av seg foran de andre deltakerne og la Katarina Flatland male tissen min, men det var definitivt penslingen på niplene som var verst, sier han og utdyper:

REDD: Da blogger Anna Rasmussen var på Camp Senkveld, var det ikke alt som var like enkelt. Her bryter hun sammen i gråt, før hun må ta fatt på en utfordring sammen med resten av laget sitt. Video: TV 2 Vis mer

- Jeg vet ikke helt hva det kommer av, om det er traumer fra klyping i niplene fra barneskolen eller noe, men jeg er i hvert fall helt utrolig sensitiv. Det var ganske jævlig, og jeg er spent på reaksjonen fra familie og venner. Jeg håper egentlig at de ikke ser episoden.

Alt i alt ble 24-åringen imidlertid svært fornøyd med kunstverket som ble utført på kroppen hans.

- Jeg synes at resultatet ble bra. Jeg er ikke akkurat en kunstner, men jeg må si at de imponerte meg, og de fikk jo en del skryt for jobben. Jeg ble spesielt imponert over Henrik Fladseth - han gjorde en god jobb. Kroppsmaling er jo egentlig perfekt å gjøre på date. Da blir man i hvert fall veldig godt kjent, sier han lattermildt.

- Mest flaut for han

Katarina Flatland (27) som frivillig tok på seg jobben å male en blomst på både bloggeren Anna Rasmussen (20) og Marcus Baileys edle deler, syntes oppgaven var morsom og hadde ikke noe i mot å bli bedre kjent med Bailey.

- Noen måtte jo ta på seg den jobben. Det ble jo litt pinlig, men det var vel mest pinlig for han, sier Flatland til Dagbladet.

- Det var en fin måte for meg og Markus å bli bedre kjent på, legger hun til spøkefullt.

PINLIG AFFÆRE: Katarina Flatland melder seg frivillig til å male en blomst på Markus Baileys edle deler under Camp Senkveld fredag. Foto: TV2
PINLIG AFFÆRE: Katarina Flatland melder seg frivillig til å male en blomst på Markus Baileys edle deler under Camp Senkveld fredag. Foto: TV2 Vis mer

Gått 2 uker .. allerede fått strekk i rumpa. Fått fin rosa teip da 🍑#skalvidanse

Et innlegg delt av Markus Bailey (@markusbailey)

Det er for øvrig ikke første gang Markus Bailey har måtte ofre sine edle deler på TV.

Da programlederen deltok i TV2 programmet «Skal vi danse» i tidligere i høst, hvor han måtte se seg slått på målstreken av tidligere Farmen-deltaker Eilev Bjerkerud (27), var han en av flere deltakere som skadet seg på parketten under konkurransen.

Men i motsetning til de andre deltakerne som pådro seg blåmerker og betennelser, fikk Bailey en strekk i rompa.

I kjent Bailey stil klarte allikevel 24-åringen å tøyse vekk den pinlige hendelsen, og uttalte den gangen at han fikk akupunktur for å bli bedre. Se video:

«Senkveld med Thomas og Harald» sendes i kveld klokken 22.15 på TV 2.

Markus Bailey avslører sitt pinligste øyeblikk på dansetreningen. Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer