REDD: Da blogger Anna Rasmussen var på Camp Senkveld, var det ikke alt som var like enkelt. Her bryter hun sammen i gråt, før hun må ta fatt på en utfordring sammen med resten av laget sitt. Video: TV 2 Vis mer

Anna Rasmussen:

Her bryter Anna Rasmussen sammen i tårer

- Jeg følte at jeg skulle gå den samme tøffe tunnelen som jeg har i hodet mitt under vanskelige perioder.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): I kveld får man nok en gang se Thomas Numme og Harald Rønnebergs kjendislag ofre svette og tårer i tøffe utfordringer i «Camp Senkveld» på TV 2.

De celebre deltakerne er på vei mot Gaustatoppen, der de skal opp 1050 høydemeter, og må gå 3500 trappetrinn ved Gaustabanen, en kabelbane som går i tunnel inne i fjellet.

For blogger Anna Rasmussen (20), også kjent som «Mamma til Michelle», blir utfordringen alt annet enn enkel.

- Jeg har aldri i mitt liv sett en så bratt trapp. Jeg ble skikkelig emosjonell, og føler meg ikke klar for dette. Jeg fødte for tre måneder siden og har ikke akkurat den beste kondisjonen i verden, sier hun i episoden.

  • Se video øverst i saken!

Rasmussen får støttende ord av lagleder Thomas Numme, men følelsene tar likevel fullstendig overhånd, og hun klarer til slutt ikke å holde tårene tilbake.

TØFFE UTFORDRINGER: Under årets «Camp Senkveld» er Anna Rasmussen en del av Nummes lag (det blå laget) sammen med Katarina Flatland, Henrik Fladseth, Markus Bailey og Eilev Bjerkerud.
 De kjemper mot Rønnebergs lag, som består av Adelén Rusillo Steen, Nadya Khamitskaya, Håvard Lilleheie, Kristoffer Olsen og Hallgeir Kvadsheim. Foto: TV 2
TØFFE UTFORDRINGER: Under årets «Camp Senkveld» er Anna Rasmussen en del av Nummes lag (det blå laget) sammen med Katarina Flatland, Henrik Fladseth, Markus Bailey og Eilev Bjerkerud. De kjemper mot Rønnebergs lag, som består av Adelén Rusillo Steen, Nadya Khamitskaya, Håvard Lilleheie, Kristoffer Olsen og Hallgeir Kvadsheim. Foto: TV 2 Vis mer

- Veldig tøft

Overfor Dagbladet forteller Rasmussen at situasjonen i bunn og grunn ble en psykisk påkjennelse for henne.

- Det var veldig tøft, og jeg følte at jeg skulle gå den samme tøffe tunnelen som jeg har i hodet mitt under vanskelige perioder, sier hun og forklarer ytterligere:

- Jeg klarer ikke å se en ende i tunnelen i hodet mitt, og det klarte jeg ikke å gjøre i trappene heller.

Anna Rasmussen driver en av landets mest leste blogger, der hun hovedsakelig skriver om livet som trebarnsmor.

Hun ble først et kjent fjes gjennom FEM-programmet «Unge mødre», da hun som 14-åring fikk dattera Michelle (6). Tre år senere fikk hun sønnen William (2), mens minstemann Lucas kom til verden i oktober i fjor.

FIKK EN SØNN: Anna Rasmussen, «Mamma til Michelle», og samboeren Jan fikk sitt første barn sammen i oktober, da sønnen Lucas ble født. Her viste de seg sammen før første gang, under Se og Hørs kjendisgalla på Chat Noir i 2015. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
FIKK EN SØNN: Anna Rasmussen, «Mamma til Michelle», og samboeren Jan fikk sitt første barn sammen i oktober, da sønnen Lucas ble født. Her viste de seg sammen før første gang, under Se og Hørs kjendisgalla på Chat Noir i 2015. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer

Viser fødselen på tv

20-åringen har valgt å være svært ærlig i sine skriblerier på bloggen, og har blant annet skrevet om en vond og vanskelig oppvekst.

Under et intervju med «God kveld Norge» i januar i fjor røpet Rasmussen at hun på et tidspunkt ikke trodde at hun ville få oppleve å bli voksen.

FORTELLER OM BRUDDET: Anna Rasmussen åpner om bruddet med eksen i TV 2s «Bloggerne». I dag har Anna Rasmussen ny kjæreste. Video: TV 2 Vis mer

- For ti år siden hadde jeg aldri trodd at jeg skulle sitte med Norges største blogg, verdens beste kjæreste og ha to fantastiske unger. Jeg tenkte vel ikke at jeg kom til å bli mer enn 14 år, sa hun.

Rasmussen er også snart aktuell i tv-programmet «Bloggerne», som har premiere på TV 2 Livsstil 20. februar.

Der skal lar hun seerne få et innblikk i tida fram mot sønnen Lucas' fødsel, og deler av fødselen er også dokumentert.

«Senkveld med Thomas og Harald» sendes i kveld klokken 22.15 på TV 2.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer