Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Melina Johnsen fra «Ex on the Beach»:

Her bryter Melina sammen foran sitt vanskelige valg

«Ex on the Beach»-deltakeren har et vanskelig valg foran seg.

VANSKELIG VALG: Melina Johnsen får et vanskelig i valg i «Ex on the Beach», når Daniel dukker opp igjen. Video: Discovery Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Selv om «Ex on the Beach» har fått mest oppmerksomhet for sex, krangling og fyll, er det til sjuende og sist et program som handler om kjærlighet og menneskelige relasjoner.

Godt over halvparten av episodene har allerede rullet over skjermen og på strømmetjenesten Dplay, og flere av deltakerne har derfor - forståelig nok - knyttet sterke bånd til hverandre. Problematisk kan det være når disse båndene blir brutt, og man fremdeles må være omgitt av dem man er glad i.

Henrik Elvejord Borg (24) dumpet deltaker Inger Hauge (29), noe som førte til et massivt drama inne på villaen på Mauritius. Nå er det derimot den mye omtalte deltakeren Melina Johnsen (22) som står overfor et vanskelig valg.

Og i kveldens episode får man se henne bryte ut i tårer over situasjonen hun befinner seg i.

DEBUTERER: Melina Johnsen (22) fra «Ex on the Beach» har allerede skapt flere overskrifter på grunn av oppførselen sin i villaen. Nå debuterer hun som artist, med låta «Bitch, hør her». Teksten har hun derimot litt problemer med å huske. Reporter: Ruben Pedersen. Video: Ørjan Ryland / Dagbladet Vis mer

- Faen, faen, faen

Konflikten bunner i et sårt trekantdrama. Tidligere denne uka kom deltaker Daniel Aakre Pedersen (28) tilbake, etter at han i forrige uke fikk beskjed om å pakke koffertene sine.

De fleste deltakerne ble svært glade over å se sin kamerat tilbake i rekkene, men for Melina betydde comebacket noe helt annet.

TOK TIL TÅRENE: Melina Johnsen sto overfor et vanskelig valg da Daniel plutselig dukket opp i villaen igjen. Foto: Toke Mathias Riskjær / Discovery
TOK TIL TÅRENE: Melina Johnsen sto overfor et vanskelig valg da Daniel plutselig dukket opp i villaen igjen. Foto: Toke Mathias Riskjær / Discovery Vis mer

De to var nemlig romantisk involvert før den overraskende exiten. I Pedersens fravær fant hun imidlertid tonen med Adrian Sellevoll (20), som hun også seinere ble sammen med på utsida.

Der og da var det ingen som kunne spå framtida, og hun sto plutselig overfor et vanskelig valg; Hvilken bergenser skulle hun satse på? Følelsene tok overhånd, og østfoldingen brøt sammen foran kameraene.

- Jeg husker det som om det var i går, fordi det var så mye sterke følelser i sving, sier hun til Se og Hør, og fortsetter:

- Adrian og jeg fikk beskjed om å gå til suiten, og jeg tenkte bare «fy faen» da jeg innså at Daniel satt der. «Faen, faen, faen» gikk på loop i hodet mitt. Jeg innså at jeg måtte dra Daniel til side og fortelle ham om hva som hadde skjedd mens han var ute.

OVERRASKET: Da det var duket for premiere på «Ex on the Beach», kunne realitykollegene Melina Johnsen og Adrian Sellevoll avsløre overfor Dagbladet at de to har funnet tonen etter innspilling. Reporter: Julie Solberg. Video: Andreas Fadum. Vis mer Vis mer... Vis mer

Det hadde nemlig skjedd en hel del på den korte tiden Pedersen var ute av villaen. Hun svarte derimot ærlig da han spurte om hun hadde hatt sex med noen andre. Johnsen selv hadde lyst til å gå under jorda.

- Det var ekstremt vondt, for jeg skjønte jo at jeg måtte velge én av dem. De hadde ikke spesielt lyst til å prate med meg heller, for de innså også at valget var mitt. Jeg ville sende meg selv hjem der og da. Jeg var en skikkelig vinglepetter, sier hun.

Nytt image?

Hun har selv sett deler av kveldens episode, og vet at delen der hun bryter sammen er med i det ferdige produktet. Selv om hun skulle vært foruten det vanskelige valget, mener hun det er fint å vise fram en annen side av seg selv.

- Mange tror at jeg bare er «bitch, hør her», men jeg har også følelser. Der inne ble de selvfølgelig veldig forsterket, for man lever i en boble. Jeg var så sykt deppa, sier hun og fortsetter:

- Likevel er det positivt at folk der hjemme kan se at jeg også kan være «crybaby», ikke bare bråkmaker. På Instagram har mange skrevet at de ikke visste jeg var så følsom, forklarer Johnsen.

Da hun satte seg på flyet til Mauritius hadde hun ikke den fjerneste anelse om at hun faktisk skulle få følelser for noen.

- Jeg ville bare feste, bli brun, danse og ha sex. Jeg visste ikke at ting skulle bli så komplisert, sier hun.

Det blir utvilsomt amper stemning mellom de tre deltakerne framover i serien. Programmet ble derimot spilt inn i januar, og mye har skjedd siden den gang.

Forholdet med Sellevoll tok slutt for kort tid siden, og Johnsen bor for tiden med venner i Bergen. Hun kan imidlertid fortelle at hun fortsatt har kontakt med ekskjæresten, og sier det var kult at han nylig gikk på catwalken for Emporio Armani i Milano. Pedersen har hun også fortsatt kontakt med.

STOLT: Selv om Melina og Adrian gikk hver til sitt, er de fortsatt venner. Hun synes blant annet det var kult at han gikk for Emporio Armani i Milano nylig. Foto: NTB Scanpix
STOLT: Selv om Melina og Adrian gikk hver til sitt, er de fortsatt venner. Hun synes blant annet det var kult at han gikk for Emporio Armani i Milano nylig. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Vi var ute sammen i helga, og hadde det kjempegøy. Det er bare god stemning mellom oss. Jeg sølte faktisk masse champagne over ham på et utested, og han tok det veldig bra, sier hun og skrattler.

Nådde Spotify-toppen

- Du er stygg, feit og bleik. Du drar ned håret og leker deilig. Du er ikke en dritt, bitch! Bare hør her, kunne Melina melde i en av de aller første episodene av «Ex on the Beach».

Utsagnet har gått sin seiersgang på nettet i ettertid i form av videoer i sosiale medier og i anmeldelser, og har blitt et uttrykk mange bruker i tullete sammenhenger.

Nylig ble det også til en låt, sunget av hovedpersonen selv. Den nådde førsteplassen på Spotify over mest populære låter, og har i skrivende stund over én million avspillinger på nevnte strømmetjeneste.

SEKSKANT: Realityprogrammet «Ex on the beach» sørger for å leve opp til skandalestempelet når fem jenter hopper til køys med én gutt. For drøy kost? Døm selv. Video: TVNorge / Discovery. Les hele saken her: https://goo.gl/KAiYHg Vis mer

- Jeg synes det er jævlig lættis, hvem skulle trodd at jeg hadde kommet med en låt. Den ble morsom, så får vi se hva den norske befolkningen tenker. Jeg tror nok ikke det blir flere låter, men om noen vil lage noe med meg, er det bare å ta kontakt, har hun tidligere sagt til Se og Hør.

Låten er produsert av plateselskapet Tylden & Co, og inneholder fraser som «for å få meg må du være prins, gi meg alt jeg vil» og «silikon og fillers, det synes jeg er bra».

- Jeg synes den representerer meg ganske bra, egentlig. Jeg kunne jo sagt alt jeg synger på ekte, så det er ikke påtatt eller noe, har Melina sagt.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!