«Farmen» 2017:

Her er årets «Farmen»-deltakere: - Jeg blir en drittkjerring på tv

14 nye nordmenn er klare for gårdsreality.

FARMEN 2017: I dag ble det kjent hvem som utgjør den 13. utgaven av TV 2s realitybauta «Farmen». Foto: Espen Solli / TV 2
FARMEN 2017: I dag ble det kjent hvem som utgjør den 13. utgaven av TV 2s realitybauta «Farmen». Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

FEVIK (Dagbladet): Lite er overlatt til tilfeldighetene når TV 2 skal håndplukke fjorten nordmenn til å sikre nok en vellykket «Farmen»-høst.

I år er intet unntak.

Til å fylle den 13. ordinære versjonen av det veletablerte realityprogrammet, som gjennom en halv mannsalder har vært et kanalens sikreste tv-kort, dukker det blant annet opp en mørkeredd lærer, en munnrapp ulvedebattant og en fembarnsfar som lever av å selge en egensnekret filosofi. For å nevne noe.

Årets innspillingssted er lagt til et skjermet og intimt område på Flosterøya, mellom sørlandsbyene Arendal og Tvedestrand, med saltvannssjø og svaberg som nærmeste nabo.

Her skal deltakerne leve under tv-konseptets premisser, som innebærer å drive en gård slik nordmenn gjorde for 100 år siden, før en vinner kåres på ellevte uka.

Dagbladet tok en prat med årets utvalgte like før de flyttet inn på det totalrenoverte småbruket i slutten av juli. Under kan du lese mer om dem:

Amalie Snøløs (21)

Fra: Birkeland, Aust-AgderBor: Birkeland, Aust-AgderSivilstatus: SingelYrke: Student

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer