HER SKJER DET: Årets første sexscene i "Paradise Hotel" blir sendt i en episode i uka som starter 2. påskedag. Foto: TV 3
HER SKJER DET: Årets første sexscene i "Paradise Hotel" blir sendt i en episode i uka som starter 2. påskedag. Foto: TV 3Vis mer

Her er årets første «Paradise Hotel»-samleie

Reality-sex på TV etter påske.

||| På forhånd varslet deltakerne i årets «Paradise Hotel» sex-rekord. Rett etter påskehøytiden viser TV 3 episoden der to av deltakerne første gang kliner og har sex foran kameraene.

Det er Bærum-bartenderen Emil Ramsrud Løvstad (22) og den nye deltakeren Maria Isabel Fernandez (20) som har æren av å ta dyden på sesong 2.

- Jeg håper at dette er glemt om ett år. Det burde ikke skjedd, men alt kan hende når man sover i samme seng, sier Fernandez til Seher.no.

Emil har aldri lagt skjul på at han har et avslappet forhold til det å vise seg fram for 300 000 TV-seere.

- Det er på tide at vi nordmenn også gir litt faen. Det å ha sex på TV er ikke så vilt egentlig, sa han til Dagbladet på premierefesten for programmet.

Bryr seg ikke om TVLøvstad skal ha hatt sex med to personer under innspillingen av serien - den ene en «one night stand», den andre med en han ble glad i.

- Før jeg reiste ned tenkte jeg at hvis muligheten til sex byr seg, så gjør jeg det. Jeg bryr meg ikke om det vises på tv.

Men profesjonelle hodejegere og PR-eksperter mener de unge deltakerne i realityprogrammet reduserer sine karrieremuligheter ved å stille opp.

- De vil ikke bli vurdert til stillingene på grunn av mangel på seriøsitet, mener Trude Skogeng Bjørdal, seniorkonulent i rekrutteringsfirmaet Assessio Norge.

BRYR SEG IKKE: Emil Ramsrud Løvstad (22) bryr seg ikke om at TV-seerne får se ham ha sex. Foto: TV 3
BRYR SEG IKKE: Emil Ramsrud Løvstad (22) bryr seg ikke om at TV-seerne får se ham ha sex. Foto: TV 3 Vis mer

- Bestiller ikke sex«Paradise Hotel»-produsent Arne Thoresen (49) er klar på at han ikke krever at deltakerne eksponerer seg seksuelt.

- Serien handler om hotellgjester i Mexico. Siden vi følger dem 24 timer i døgnet, og det er varmt i været, er det naturlig at det blir en del hud og nakenhet.

- Men jeg bestiller ikke sex på hotellet, og det er jeg veldig klar på, sa Thoresen til Dagbladet da serien startet.

Det har ikke vært mulig å nå Emil Ramsrud Løvstad eller Maria Isabel Fernandez på telefon i dag.

HÅPER DET BLIR GLEMT: Maria Isabel Fernandez (20), som sjekker inn på hotellet neste uke, håper folket glemmer hun har hatt sex på TV. Foto: TV 3
HÅPER DET BLIR GLEMT: Maria Isabel Fernandez (20), som sjekker inn på hotellet neste uke, håper folket glemmer hun har hatt sex på TV. Foto: TV 3 Vis mer