«Jakten på kjærligheten»:

Her er årets «Jakten på kjærligheten»-bønder

Første homofile bonde på ti år er klar for tv-dating.

BONDEROMANTIKK: Disse seks bøndene søker kjærligheten på TV. Foran er programleder Gunhild Dahlberg. Foto: Espen Solli / TV 2
BONDEROMANTIKK: Disse seks bøndene søker kjærligheten på TV. Foran er programleder Gunhild Dahlberg. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

TV 2 følger suksessoppskriften nok en gang, og skal straks i gang med en ny sesong av «Jakten på kjærligheten». En skulle kanskje tro at det snart var tomt for single bønder rund om i det ganske land, men den gang ei.

Også i år har seks håpefulle blitt plukket ut til å være med, og nå søker de friere.

Programmet har altså ikke premiere riktig ennå, men deltakerne offentliggjøres nå. I år har programmet også valgt å ha med en homofil bonde, noe de ikke har gjort på hele ti år.

Dette er årets «Jakten»-bønder:

Odd Arne Svaet (49)

Fra: Gausdal, OpplandGårdsdrift: Gammeldags gårdsdrift, selvberget.Utdannet sykepleier.Barn: Ingen.

Svaet er den første homofile bonden til å være med i «Jakten på kjærligheten» på ti år. Han ser etter en han kan dele livet med, om det så er hverdag, ferier, gleder eller sorg.

Det indre teller stort, men han har ikke lagt skjul på at det går fint om en høy, maskulin mann med skjeggstubber sender inn brev.

49-åringen kjøpte gården han nå bor på for halvannet år siden. Det har vært en barndomsdrøm for ham å drive gård, og han lever derfor godt nå. Av andre interesser har han skriving, og han har opplyst overfor TV 2 at han liker å skrive både dikt og skildringer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer