ÅRETS ROBINSON: 16 deltakere med ulike bakgrunner skal konkurrere i årets Robinson-ekspedisjon. Foto: TV3/Odd-Steinar Tøllefsen
ÅRETS ROBINSON: 16 deltakere med ulike bakgrunner skal konkurrere i årets Robinson-ekspedisjon. Foto: TV3/Odd-Steinar TøllefsenVis mer

Her er årets Robinson-deltakere

Gamle skal kjempe mot unge i sesong 11 av Robinson-ekspedisjonen.

(Dagbladet): Christer Falck og Robinson-ekspedisjonen er tilbake på Filippinene for første gang siden Falck ble kåret til vinner av den første, norske Robinson-runden i 1999.

I den ellevte sesongen av realityserien skal de unge deltakerne konkurrere mot de gamle, for å finne ut om det er ungdommen eller de eldre med livserfaring som klarer seg best på en øde øy.

Og som vanlig byr realityserien på et vidt spekter av mennesker.

På deltakerlisten finnes alt fra bestemødre og pensjonister, til Frøken Norge-konkurrenter og friluftsmennesker.

Ifølge TV3 er programmet den mest sette egenproduksjonen på kanalen, og hadde hele 363.000 seere i gjennomsnitt i forrige sesong.

Premieren er søndag 4. september kl. 21.00. Seriens 14 programmer skal gå hver søndag hele høsten.

Her er deltakerne:

TILBAKE TIL FILIPPINENE: Programleder Christer Falck er tilbake til Filippinene for første gang etter at han vant Robinson i 1999. Foto: Foto: TV3/Odd-Steinar Tøllefsen
TILBAKE TIL FILIPPINENE: Programleder Christer Falck er tilbake til Filippinene for første gang etter at han vant Robinson i 1999. Foto: Foto: TV3/Odd-Steinar Tøllefsen Vis mer

De «gamle»:

Anita Svensson (45), hjemmeværende fra Lindesnes: Tøff fembarnsmamma og bestemor med forkjærlighet for motorsykler. Har ADHD og har fått utløp for energien sin i blant annet programmene «Wipeout» og «Total Blackout». Personlig eiendel: Piffikrydder.

Arild Grimsgård (40), anleggsarbeider fra Alvdal: Bikerfyr som driver dragbike og har stor interesse for gamle biler. Sterk og handy, og kan ta i et tak, samtidig som han kan være fryktelig lat til tider. Har hukommelse som en elefant, og glemmer aldri. Personlig eiendel: Hårbørste.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Christin Kalve (41), driver helse- og spaklubb fra Stord: Aktiv og fargerik person, som jobber som treningsinstruktør og spaterapaut. Christin har tre barn, er nysingel. Hun er godt trent og fysisk sterk, og mener selv at hun er Miss Robinson. Personlig eiendel: Rambokniv.

Hans-Olaf Hess (46), snekker, båtkjører og selger fra Hurum: En real friluftsmann, som er glad i fiske og jakt. Han er speiderleder, glad i dugnader og ihuga Robinson-fan. Er munter, men blir rasende av urettferdighet. Til tider for ærlig. Personlig eiendel: Syningfelle (til å fange dyr).

Jon Torstein Bakken (42), idrettspedagog, gymlærer og sporadisk bussjåfør fra Frekhaug: Idrettsmann som lenge har holdt på med amerikansk fotball. Opptatt av at folk skal finne sine egne grenser og yte maksimalt. Personlig eiendel: Fiskegøtt (tråd).

Lillian Ramøy (43), personalsjef fra Nøtterøy: Kan virke litt jålete, men er tøffere enn hun ser ut og bryr seg ikke om hva andre måtte mene om henne. En stå-på-dame som kan oppleves både effektiv og utålmodig. Blir fort irritert på late mennesker. Har drevet med sprint, og gjør spinnning fire ganger i uka. Personlig eiendel: Leppestift.

ANKOMMER: Her ankommer deltakerne Robinson-øya. Foto: TV3/Odd-Steinar Tøllefsen
ANKOMMER: Her ankommer deltakerne Robinson-øya. Foto: TV3/Odd-Steinar Tøllefsen Vis mer

Marianne Moen (47), fysioterapaut fra Oslo: Sporty alenemor i god fysisk form. Frilansskuespiller som elsker å svømme og gå på ski. Hun er et følelsesmenneske som lett tyr til tårene. Personlig eiendel: Tannbørste.

Terje Pedersen (70), pensjonist fra Fredrikstad: Robinsonekspedisjonens eldste deltaker. Har levd et sunt liv og trent siden han var 13. Tror ikke lite mat vil bli noe problem, siden han ellers spiser lite. Har bygget restauranter i en årrekke. Personlig eiendel: Fotballklubbvimpel.

De «unge»:

Beatrice Bærem (22), jobber på Statoil, fra Drammen: En energisk jente med ADHD, som er tilpasningsdyktig og pratsom. Trener ganske mye, og prater desto mer. Kan være litt hypokondrisk, men tror ikke hun kommer til å forlate øya av den grunn. Personlig eiendel: Boblejakke.

Cathrine Moen (20), student fra Kolbotn: Halvt chilensk, sporty og kreativ jente. Er en vinnertype, som ble kalt «Wonder Woman» på skolen. En perfeksjonist som blir motivert av utfordringer. Mener selv hun er psykisk sterk. Har både skuespiller- og fotballegenskaper. Kan være litt barnslig til tider. Personlig eiendel: Dykkemaske.

Christina Celeste Ruse Hinna (21), vertinne og modell fra Hønefoss: Årets Robinson-blondine. Har tidligere deltatt i Frøken Norge-konkurransen og vært i finalen om å bli årets «Vi Menn-pike». Har deltatt i skjønnhetskonkurranser, og jobbet på Kondomeriet. Medlem av «Kjendiser mot pels». Personlig eiendel: Yogabok.

Elisabet Madsen (25), jobber på bensinstasjon, fra Hornes: Er frilanser i musikkbransjen der hun bygger garderober og sceneområder. Liker å skille seg ut, og er tidvis utøvende buddhist. Mener selv at hun er en morsom og smart humørspreder med en viss selvinnsikt. Personlig eiendel: Koffeinpiller.

ULIKE MENNESKER: Som vanlig er det samlet en gjeng med mange ulike bakgrunner til Robinson-deltakelse. Foto: Foto: TV3/Odd-Steinar Tøllefsen
ULIKE MENNESKER: Som vanlig er det samlet en gjeng med mange ulike bakgrunner til Robinson-deltakelse. Foto: Foto: TV3/Odd-Steinar Tøllefsen Vis mer

Gabriel Holta (22), student fra Stavanger: Aktiv kristen som går andre året på lederlinjen på en bibelskole. Liker ikke si til nye bekjente at han er kristen siden han føler fokl fort kan bli skremt. Oppmerksomhetssyk som elsker å spille spillet. Personlig eiendel: Bibelen.

Hans Christian Philip Valstad (23), student og klesagent fra Bærum: Stolt Bærums-gutt som innimellom tar oppdrag som mannekeng. Er hobbysnekker, men yrkesambisjonen er å bli pilot. Han er sterkere psykisk enn fysisk, blir lett engasjert og har høye forventninger til seg selv. Gjør alt for å fullføre målene han setter seg. Personlig eiendel: Volleyball.

Morten Heierdal (28), elektriker fra Furuset: Er veltrent fra å ha trent mye styrke og spilt fotball. Var i marinen og hæren i fire år, og har jobbet som røykdykker, livvakt og sjåfør. Har en stålvilje, og trives jo mer motstand han får. Er en skikkelig romantiker som forelsker seg fort. Personlig eiendel: Hawaiislynge.

Nicolas Perle (29), sikkerhetsvakt fra Mauritius (bor i Tromsø): God menneskekjenner som vil spille kortene sine riktig. Ingen handyman, men flink til å hjelpe til. Det er viktig for ham å bli godt likt av de andre deltakerne. Utrolig redd for slanger. Personlig eiendel: Luftmadrass.

LØPER I LAND: Beatrice og Christin løper i land på øya. Foto: Foto: TV3/Odd-Steinar Tøllefsen
LØPER I LAND: Beatrice og Christin løper i land på øya. Foto: Foto: TV3/Odd-Steinar Tøllefsen Vis mer