GLEDER SEG: Katarina Flatland, Samuel Massie, Ida Maria, Christopher Mørch Husby, Pascal, Mads Kaggestad, Gunvor Hals, Adelén, PelleK, Gro-Helen Tørum, Stian «Staysmann» Thorbjørnsen og Gitte Witt. Foto: Anton Soggiu, TV 2
GLEDER SEG: Katarina Flatland, Samuel Massie, Ida Maria, Christopher Mørch Husby, Pascal, Mads Kaggestad, Gunvor Hals, Adelén, PelleK, Gro-Helen Tørum, Stian «Staysmann» Thorbjørnsen og Gitte Witt. Foto: Anton Soggiu, TV 2Vis mer

Her er årets «Skal vi danse»-deltakere

Her er hele lista.

- Jeg har nok utrolig godt av å gjøre noe som er annerledes, sier Christoffer Mørch Husby om deltakelsen i «Skal vi danse». Han tror at Norge nå får muligheten til å virkelig bli kjent med ham.

- Jeg må slå Jan Thomas i hvert fall, sier Husby som tidligere var gift med kjendisstylisten.

I dag ble årets deltakere i lørdagsunderholdningen «Skal vi danse» presentert for pressen i Oslo.
Han er blant de 12 kjendisene som skal danse seg inn i TV-seernes stuer til høsten.

«Skal vi danse»-tatovering - Den største motpolen til sørpolen må være «Skal vi danse», sier Sammuel Massie. Som 18-åring var han på Antarktis med Berserk.

Sammen med artisten Stian «Staysman» Thorbjørnsen skal han delta i programmet. Thorbjørnsen har allerede fått en tatovering på brystet med påskriften «SVD», initialene til «Skal vi danse».

- Dette kan man ikke si nei til. Dette er så langt utenfor komfortsonen min. Sist jeg danset var jeg 14-15 år, og drev med en form for stripping, forteller Thorbjørnsen.

«Twerking» Skuespilleren Gitte Witt er også en av deltakerne.

Den norske metallartisten Pelle K som har låst seg inne i to år for å bli en god sanger, har nå kommet ut for gi dansen en sjanse.

For artisten Adelén er dans ganske nytt, og sist hun svinget seg var i 10. klasse i gymtimen.

Artikkelen fortsetter under annonsen

SPENT: Gunvor Hals deltar i «Skal vi danse».
SPENT: Gunvor Hals deltar i «Skal vi danse». Vis mer

- Gutta i klassen var ganske stive dansere, så dette blir noe annet, forteller hun.

Artist Ida Maria skal også delta i det populære programmet.

- Jeg får en sjanse til å lære meg dans. Dette er en dannelsesreise for en ung dame, sier Ida Maria som gleder seg til å «twerke».

Åndenes makt-Tørum spår sesongens vinner Gro Helen Tørum fra «Åndenes makt» deltar også i denne sesongen.

- Du har kanskje forutsetnigner for å spå hvem som vinner «Skal vi danse». Hvem blir det?

- Det klarer jeg ikke å svare på. Mine evner fungerer ikke når jeg bruker de på meg selv. Da blir jeg subjektiv og svarer bare det jeg har lyst til å svare.

Så hvem vinner?

- Det blir jo meg da, ler Tørum.

Konditoren Pascal skal også være med, og han mener selv at dansen ligger for ham til tross for at han ikke har beveget seg mye de siste 15 åra.
- Kroppen nekter, men hodet sier ja. Jeg har aldri danset med noen andre enn meg selv, men jeg har et utviklet konkurranseinstinkt, forteller Pascal.
Den tidligere syklisten og TV 2-kommentator Mads Kaggestad skal også delta i programmet. 
Den ellevte sesongen TV 2 har fortsatt troen på den gamle traveren av et realitykonsept, og de lover nå enda mer glitter og glam til når de tar fatt på ellevte sesong av programserien.  

I år som i fjor blir showet ledet av programledere Katrine Moholt og Didrik Solli-Tangen.

TV 2-programleder Katharina Flatland er også blant de 12 deltakerne som skal trippe over parketten i seersuksessen.

- Jeg gleder meg veldig til høsten med denne herlige gjengen! Vi har funnet tolv deltakere som vi tror folk fortsatt er nysgjerrige på, og som gleder seg til å vise seg fram fra en litt annen side enn slik vi er vant til å se dem, sier Katrine Moholt.

Årets største snakkis I «Skal vi danse» svinger kjendiser seg med profesjonelle selskapsdansere, og parene blir vurdert av et dommerpanel og av TV-seerne.
Mest overraskende denne sesongen blir kanskje Gunvor Hals. Den 62 år gamle NRK-programlederen forteller at hun var på dansefot før «Skal vi danse» i det hele tatt var en idé. 

Programserien har hatt høye seertall i Norge med et snitt på mellom 600 000 og 700 000 seere.

- Vi er veldig stolte av årets Skal vi danse-cast. Vi tror disse tolv profilene vil engasjere hele familien, fra de yngste til de eldste. Dette er en gjeng mennesker som skal ut av komfortsonen, og ut på dansegulvet der de kommer til å skinne, overraske og underholde oss hele høsten, sier TV 2s programdirektør Jarle Nakken.