«Sommerhytta»

Her er årets «Sommerhytta»-rivaler

Fire nye duoer er klare for å følge opp fjorårets suksess.

PROMO: Se de første bildene fra «Sommerhytta». Video: TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Et av fjorårets aller mest populære seermagneter var TV 2-programmet «Sommerhytta». I fjor var det kjæresteparet Levi Try (23) og Øyunn Krogh (25) som stakk av med seieren, etter en intens hyttekamp mot tre andre par.

Kjæresteparet fikk dermed oppnådd den store hyttedrømmen, mens tre andre par måtte dra tomhendt hjem igjen.

Konseptet går ut på at parene har fått bygge hver sin hytte. Det er imidlertid bare ett par som får lov til å beholde hytta de har bygget, mens de andre legges ut for salg.

Snart er det klart for en ny sesong, der fire par nok en gang skal kjempe side om side for å oppnå den store hyttedrømmen.

- Tatt på senga

De travle tvillingene Trude og Trine Rishaug Lium (40) er programmets første tvillingpar. Til daglig bor de langt fra hverandre, men nå skal de altså kjempe sammen om den store hyttedrømmen.

De målbevisste søstrene forteller til Dagbladet at de meldte seg på på ren impuls.

- Det er noe av det tøffeste jeg har vært med på, rent fysisk. Det var hardt arbeid, og vi ble nok veldig tatt på senga. Vi jobba veldig hardt, og var innom hele følelsesregisteret, sier Trine, og legger til:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.