Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Her er Biebers beklagelse til fansen

- De ville ikke høre etter hva jeg sa.

(Dagbladet): Til publikums store forferdelse forlot Justin Bieber scenen etter å ha spilt én låt under kveldens konsert i Oslo.

Dette etter å ha klaget over vann på scenekanten, som fans skal ha sølt. De fortsatte da Bieber ba dem slutte. Dette resulterte i at 21-åringen gikk av scenen.

Han har i etterkant lagt ut en beklagelse på Instagram, der han beklager at han forlot scenen.

Bieber har lagt ut bilde på Instagram med tilhørende tekst: «Dessverre har det vært en tøff uke for meg, lange dager uten søvn, samtidig som jeg har måttet være «på» for kameraene og fansen.

«Jeg vil ikke være slem, men valgte å avslutte showet da de på første rad ikke ville høre etter. Forhåpentligvis vil folk forstå hva jeg mener.

Jeg håndterer ikke alltid ting på rett måte, men jeg er menneske og jobber med å bli bedre på å respondere framfor å reagere.

Dessverre blir folk preget av dette, i likhet med meg. For de som sto bak, beklager jeg, og jeg er lei meg for alle jeg har skuffet. Beklager så mye. Beklager at jeg sløste folks TV-tid, jeg lover å gjøre opp for det neste gang jeg er på turné.

Kjærlig hilsen Justin».

Les alt om stjernas skandalekonsert i Dagbladets livestudio!

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media