Her er Biebers ekskjæreste på Gardermoen i kveld

Selena Gomez landet mens Bieber stod på scenen på Telenor Arena.

(Dagbladet): I videoen over kan du se Selena Gomez gå av flyet på Gardermoen. Hun kom med et British Airways-fly fra London rundt klokka 21.30 i kveld.

Da Gomez landet var ekskjæresten Justin Bieber allerede i gang med sin tredje konsert på Telenor Arena.

Tone Damli Aaberge tvitret tidligere i kveld at hun hadde sittet på samme fly som Gomez fra Los Angeles og til Oslo.

- Det var en tilfeldighet at Tone var på samme fly som Gomez, og det er ikke noe samarbeid på gang, sier David Eriksen, Tones manager til Dagbladet.

Det er ikke kjent hvorfor Justin Biebers ekskjæreste er i Norge.

Konsert i Norge Hun spiller ikke i Oslo Spektrum før den 1. september, som en del av en verdensomspennende turné, men har nettopp samarbeidet med den norske produsentduoen Stargate om sin siste singel «Come & Get It».

Selena Gomez' plateselskap i Norge, Universal Music, kjenner ikke til hvorfor hun landet på Gardermoen i kveld.

Justin Bieber og Gomez var kjæresten i to år, før det i januar ble bekreftet at de hadde gått hvert til sitt.

- Jeg er ikke på det lykkeligste stedet i livet mitt akkurat nå. Jeg prøver å komme meg gjennom det jeg går gjennom. Jeg har nære venner som muntrer meg opp og holder meg gående, sa Bieber til billboard.com.

Flere måneder før det ble slutt, verset ryktene om at forholdet skrantet. Da paret ble knipset på vei inn til en hot date på en lokal pizzeria i Los Angeles i fjor sommer, svarte en irritert Bieber på brudd-spørsmålene som haglet fra paparazziene:
- Ser det sånn ut, eller?
Forlater Oslo Tidligere i kveld opplyste politiet til Dagbladet at Justin Bieber vil forlate Norge rett etter at den siste konserten på Telenor Arena er over.

- Vi har fått beskjed om at han kommer til å bli fraktet rett til Gardermoen der flyet hans står og venter. Han reiser så fra Norge, sier politioverbetjent Knut Meling ved Sentrum politistasjon i Oslo.

Så langt har Bieber klart å unngå både fans og presse under Oslo-oppholdet, og det har vært spekulert i om han har vært innkvartert på Petter Stordalens luksushotell The Thief på Tjuvholmen.

- Det må de svare på selv. Men en ting kan jeg jo si: Vi behandler rockestjerner som gjester, og gjester som rockestjerner. Det er vårt prinsipp, sa Stordalen da Dagbladet spurte ham om Bieber var blant hans gjester denne uka.