Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Melodi Grand Prix:

Her er de villeste MGP-øyeblikkene med glam, glitter og sceneantrekk

I kveld braker det løs i Oslo Spektrum. Hvem vinner den norske finalen? 

LEGENDARISK DRAKT: Jahn Teigen skapte betydelig oppmerksomhet i etterkant av MGP-finalen i 1976 med sin berømte skjelettdrakt. Han er imidlertid ikke alene om å vakt oppsikt i forbindelse med det storslagne showet. Foto Kristin Svorte
LEGENDARISK DRAKT: Jahn Teigen skapte betydelig oppmerksomhet i etterkant av MGP-finalen i 1976 med sin berømte skjelettdrakt. Han er imidlertid ikke alene om å vakt oppsikt i forbindelse med det storslagne showet. Foto Kristin Svorte Vis mer

- Jeg har sett litt prøver fra kveldens show, og det ser helt spektakulært ut. Jeg tror vi får oss en del overraskelser, sier tidligere MGP-general Per Sundnes til Dagbladet.

I kveld braker det løs i Oslo Spektrum, hvor Norges største musikkonkurranse blir arrangert for 55. gang. Ti musikalske bidrag skal kjempe om den gjeve førsteplassen, og senere representere Norge i den internasjonale finalen i Kiev.

Foruten musikken, har Melodi Grand Prix gjort seg bemerket for både glitter, glam og noen særdeles spesielle sceneantrekk gjennom åra.

Beskyldt for plagiat

Én av dem som kanskje har de aller mest oppsiktsvekkende og kuriøse hendelsene klart i minnet, er Morten Thomassen, leder i den norske MGP-klubben.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?